Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Σφοδρή επίθεση της ΝΔ για τα επεισόδια στο ... Αμβούργο. "Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα σας ντροπιάζει τη χώρα ΜΑΣ"



Την ώρα που στο Αμβούργο συνεχίζονταν με ξεχωριστή λαμπρότητα οι συγκρούσεις ενάντια στα καθάρματα  των G20,  στην Αθήνα έπαιρνε  φωτιά το πολιτικό σκηνικό..

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι σφοδρή  η αντίδραση της ΝΔ για τα συνεχιζόμενα επεισόδια στο Αμβούργο και τη διεθνή προβολή τους, που σύμφωνα με τη ΝΔ εκθέτουν διεθνώς  τη χώρα ΜΑΣ.

Η ΝΔ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι τρομερά απογοητευμένη με την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης να προστατέψει τις περιουσίες , τη διεθνή συνάντηση των G20, καθώς και τους πολίτες του Αμβούργου (πχ τον Χριστοφοράκο)  και  φέρονται να ζητούν άμεσες εκλογές ακόμη και πριν τις προγραμματισμένες του Σεπτεμβρίου.
Φήμες μάλιστα αναφέρουν πώς μετά τις αντιδράσεις της ΝΔ για τα επεισόδια του Αμβούργου, δημοσκόπηση στο όμορο  γερμανικό κρατίδιο φέρνει τον Μητσοτάκη να προηγείται της Μέρκελ κατά αδιευκρίνιστων μονάδων  δια(φ)θοράς

Ανώτερα στελέχη της ΝΔ που θέλουν προς το παρόν να κρατήσουν επτασφράγιστη την ανωνυμία τους , είναι ιδιαίτερα ενοχλημένα και μιλούν ανοιχτά όχι μόνο για ανικανότητα αλλά και για σύνδεση του  κυβερνητικού τσίρκου με τις ομάδες που συγκρούονταν στο Αμβούργο . Εγκαλούν τον αρμόδιο υπουργό και κάνουν λόγο πως για μία ακόμη φορά οι "αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υπουργό “συλλογικότητες του Αμβούργου ” κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους".

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ώρες και τα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα η ΝΔ θα ζητήσει προ ημερήσιας συζήτηση στη Βουλή για τα επεισόδια στο Αμβούργο  καταδικάζοντας  και τη στήριξη του Τσιπρα στη Μέρκελ ..(ανάλογα είχε πράξει η ΝΔ και για τη Βενεζουέλα).

Έχοντας μαζί του ανώνυμες , προς το παρόν,  ενώσεις αστυνομικών η ΝΔ δεν διστάζει να ανεβάσει τους τόνους(της αριστοκρατορικής οικογένειας των Σκομβριδών)της αντιπαράθεσης και να στείλει ένα μεγάλο και κεφτές μήνυμα ότι το δικό της σχέδιο για "Νόμο και Τάξη" θα εφαρμοστεί με εξαιρετική επιτυχία  και στο ... Αμβούργο.
Τα  εκλεκτά μέρη της αστυνομίας που βρίσκονται παρα πόδας με τη ΝΔ,   ζητούν να γίνει στο κέντρο του Αμβούργου, ανοιχτή συζήτηση με θέμα τις "ανοιχτές πόλεις" , θέμα συζήτησης που ως γνωστό σπάει τα άβατα. Οι αστυνομικοί είναι απολύτως σίγουροι ότι η χώρα ΤΟΥΣ δεν θα τους αρνηθεί μία τέτοια εκδήλωση ...

Απο την άλλη οι Γερμαναράδες της Μέρκελ εκτός του ότι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους, είναι θορυβημένοι, ενώ νωρίς το πρωί ένιωθαν και  απειλή για τα κυριαρχικά τους δικαιώματα εναντι των αποικιών τους .  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ζήτησαν  ήδη απο αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν αν όντως τα πράγματα είναι τόσο άσχημα.. ανησυχώντας σφόδρα που τα μέλη μιας αποικίας τους δεν νιώθουν απλά άποικοι τους αλλά νιώθουν τη γερμανία τόσο σαν χώρα τους!!!!


πηγή: Ωδή στο φαντασιακό πολιτικό σκηνικό της ελληνικής αποικίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.