Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Παραμυθένιος ο γάμος του πρίγκιπα Χένρι με την Μέγκαν Μαρκλ



Παραμυθένιος ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, αφού μόνο στα παραμύθια μπορεί να παντρευτούν δυο χαραμοφάηδες και αυτό να είναι πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο.


Επίσης, μόνο στα παραμύθια πληρώνει ένας λαός 32 εκατομμύρια λίρες για να παντρευτούν δυο μαλακιστήρια, ενώ μπορεί εσύ να πάθεις έμφραγμα και να σε βγάλουν κατάλληλο για εργασία και να μη σου δίνουν επίδομα, όπως είδαμε στην υπέροχη ταινία «I, Daniel Blake».

Την νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πεθερός της, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έπινε φραπέ χωρίς καλαμάκι και ποτήρι -με τις χούφτες- για να μη μολύνει το περιβάλλον περισσότερο από ό,τι το μολύνει με την παρουσία του.

Τον πρίγκιπα Χάρι τον συνόδευσε στην εκκλησία ο αδερφός του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος έχει καραφλιάσει εντελώς -αυτό αποδεικνύει πως δεν χάνεις μαλλιά μόνο από άγχος αλλά και από το πολύ κωλοβάρεμα-, οπότε ο Χάρι ξέρει πως σύντομα θα γίνει κι αυτός γλόμπος, αφού ήδη τα μαλλιά του έχουν αραιώσει.

Ο πατέρας της νύφης δεν παρέστη στο γάμο γιατί έχει κάνει εγχείριση καρδιάς πριν από μερικές μέρες, οπότε καταλαβαίνεις τι μουλάρα πήγε και παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Χάρι, αφού έχει τον πατέρα της του θανατά και αυτή έβαλε τα καλά της και πήγε και παντρεύτηκε μην χάσει το κελεπούρι.

Στη γαμήλια τελετή παρευρέθησαν δυο από τις πρώην γκόμενες του Χάρι, ενώ παρευρέθηκαν και κάποιες από τις επόμενες, αφού είναι βέβαιο πως θα βαρεθεί να τα ξύνει όλη μέρα και θα ψάξει να κουτουπώσει καμιά ξενέρωτη Αγγλίδα, για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στην παρασιτική ζωή του.


Οι πρώην γκόμενοι της νύφης -όπως και ο πρώην άνδρας της- παρευρέθησαν στην τελετή αλλά δεν μας το είπαν· μάλλον γιατί είναι γυναίκα του πρίγκιπα και πρέπει να το παίζει Παρθενόπη, ενώ δεν αποκλείεται να έχει πάρει καμιά δεκαριά μεραρχίες, οπότε η αναφορά των ονομάτων των γκόμενών της θα διαρκούσε μέχρι τον Αύγουστο.

Στην δεξίωση της Βασίλισσας Ελισάβετ για το γάμο των δυο τεμπελχανάδων, τραγούδησε ο Έλτον Τζον που κάποτε θεωρείτο σοβαρός καλλιτέχνης και έχει καταντήσει να τραγουδάει σε γάμους, κηδείες και βαφτίσια, ενώ το επόμενο Σάββατο θα τραγουδήσει σε παιδικό πάρτι στο Ζεφύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.