Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

"Ανείπωτη τραγωδία" κατά Σημίτη, η ανείπωτη πολιτική ξετσιπωσιά.



"Ανείπωτη τραγωδία" Σημίτη, είναι ότι βγαίνεις και μιλάς μετά από ένα τέτοιο γεγονός...

Αστυνομικός "εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του" κατά Σημίτη, σκότωσε το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι του, τη γυναίκα του και την πεθερά του.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους ανθρώπους θέλουν κοντά τους αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνάν ακόμα;

Δεν το χωράει το μυαλό του ανθρώπου πως μπορεί ένας (φαινομενικά) άνθρωπος να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί μόλις 3,5 ετών. Και αυτός ο "άνθρωπος" να είναι ορντινάτσα του Σημίτη για πολλά χρόνια. Βλέπουμε δηλαδή στην πράξη το αποτέλεσμα της "τεχνοκρατικής" αντίληψης του Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ που δεν βούλιαξε μόνο οικονομικά την Ελλάδα, αλλά και ηθικά.

Είχε περάσει, διαβάζω, από ψυχολόγους της αστυνομίας για να κριθεί αν μπορεί να κουβαλάει όπλο. Εγώ αναρωτιέμαι από ποιούς περνάνε αυτοί οι "ψυχολόγοι" της αστυνομίας για να διοριστούν ως τέτοιοι και αποφάσισαν να του δώσουν όπλο. Αλυσίδα τα προβλήματα στην διοίκηση του κράτους και όπως φαίνεται "το ψάρι παραβρωμίσε από το κεφάλι". Όταν όμως το κεφάλι του κράτους βρωμίζει, δεν είναι μακριά ο καιρός που θα βρωμίσει και όλο το κράτος/έθνος και θα καταλήξουμε κι εμείς όπως οι Τούρκοι να ζητάμε πολιτικό άσυλο στην Ιταλία, για να γλιτώσουμε από την όποια ελληνική κυβέρνηση και τα έργα της στην κοινωνία.

Και το στρατό και την αστυνομία τον ορίζει η Δεξιά του Καμμένου κι όχι η Αριστερά του Τσίπρα. Οπότε κ. πρωθυπουργέ, τι θα γίνει; Θα παρακολουθούμε καθημερινώς αποσβολωμένοι, σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι τέτοιας φύσης και έκτασης γεγονότα, επειδή δεν μπορείτε (ή μήπως δεν θέλετε; ) να αποβάλετε τα σάπια κομμάτια της δημόσιας διοίκησης, κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;

Κε πρωθυπουργέ, θέλω να βγάλετε ανακοίνωση και να γράψετε τι σκέφτεστε γι αυτό το τρίχρονο κοριτσάκι, ποιός θα του εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο του; Εσείς ή ο Σημίτης;

Και σε σύντομο χρόνο να βγάλετε ανακοίνωση και να μας παρουσιάσετε τα σχέδιά σας για την αναμόρφωση και αναδιοργάνωση της ένστολης δημόσιας διοίκησης, αλλά και του δημοσίου γενικότερα. Κλίκες είναι η δημόσια διοίκηση κ. πρωθυπουργέ. Η κλίκα των δικαστικών, η κλίκα των αστυνομικών και η κλίκα των πολιτικών πρώτα και κύρια, που αφήνει την δημόσια εκπαίδευση να εκπαιδεύει ρομποτάκια και τις δημόσιες προσλήψεις που γίνονται με τη μέθοδο του μπάρμπα στην κορώνη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.