Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αν ο Ερντογάν είχε χιούμορ...!


Με ξεχωριστή  λαμπρότητα επισκέφθηκε  ο Ερντογάν την Ελλάδα σε μία πολύ απαιτητική εποχή για τους λαούς και της Ελλάδας και της Τουρκίας.. αλλά και γενικότερα για τους δυτικούς λαούς και τους λαούς της βασανισμένης Μέσης Ανατολής ..

Είχε συναντήσεις με πρωθυπουργούς, με τον προέδρο της μνημονιακής  δημοκρατίας(ίσως ότι πιο βαρετό μπορούσε να του συμβεί)  κλπ ενώ αγνόησε πλήρως την αντιπολίτευση . Όσον αφορά την αντιπολίτευση αν σκεφθεί κανείς τι κάνει στη δική του αντιπολίτευση,  τους λες και τυχερούς τους δικούς μας (πχ το Μητσοτάκη της Μαρέβας) ..
Ανάμεσα στα πολλά που ειπώθηκαν είναι και η επιθυμία του Ερντογάν να πάρει την υποθηκευμένη (στην Ε.Ε , ΔΝΤ κλπ) Θράκη για να την αξιοποίηση εκείνος καλύτερα , ξέρετε τώρα νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, ΕΣΠΑ, περισσότερα δικαιώματα, καλύτεροι μισθοί, πατριωτισμός  κλπ τα γνωστά παραμύθια που λεν και οι δικοί μας όταν μας ξεπουλάν δεξιά και αριστερά.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του βγαίνει  αβίαστα το αβάδιστο συμπέρασμα  ότι ή επίσκεψη τελικά ήταν πολύ "Λίγη". θα μπορούσε ο Ερντογάν να κάνει τη διαφορά και να ξεφύγει απο τα κλισέ των εθνικοπατριωτών , των "ευρωπαίων", της "ευρωπαϊκής πορείας" "της μοναδικής επίσκεψης τούρκου μετά απο τόσα χρόνια" και λοιπά θλιβερά που συνόδευσαν την επίσκεψή του ένθεν κακείθεν ..


Έτσι αντίθετα με το υπάρχον ο Ερντογάν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να  ασκήσει το δικαίωμα του επισκέπτη με ξεχωριστό χιούμορ αν άλλαζε λίγο το πρόγραμμα του.

Αν για παράδειγμα απέδιδε  φόρο τιμής επισκεπτόμενος  τα μνήματα των ελληναράδων χουντικών που του πρόσφεραν με γενναία αυτοθυσία  και ξεχωριστή εθνικοπατριωτική παρρησία   την απόλυτη συνθήκη των πραξικοπιμάτων όπως αυτό κατά του Μακαρίου και την αρχη της κατοχής της Κύπρου με τον Αττίλα 1
Επίσης να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Καραμανλή που μετά τους χουντικούς πρόσφερε γενναιόδωρα και πάντα με πνεύμα εθνικοπατριωτικό την ολοκλήρωση της τούρκικης εισβολής με τον Αττίλα 2,  χαρίζοντας ουσιαστικά και το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής (πάνω 30% του Κυπριακού εδάφους) ..   "Η Κύπρος κείται μακράν"  είχε σκούξει  ο εθνάρχης και έφθασαν τα τυρκικά σταρτεύματα μέχρι την  Αμμόχωστο,  δοξαζόμενοι απο τους  ημεδαπούς εθνικοπατριώτες που είδαν στην αφεντομουτσουνάρα του Καραμανλή τον δικό τους εθνάρχη ..
 
Βέβαια αν δεν ήθελε ο Ερντογάν να τρέχει στα νεκροταφεία θα μπορούσε να πάει κατευθείαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα βρίσκονται εν Ζώη οι πολιτικοί επίγονοι και των χουντικών και του εθνάρχη,  υπεύθυνων για τους Αττίλα 1 και 2.. και να τους ευχαριστήσει για τα δέοντα.

Χρήσιμο θα ήταν να επισκεφθεί και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που όντως ως κυβέρνηση το 1999 του παρέδωσαν τον αρχηγό του μεγαλύτερου Κουρδικού κόμματος  τον Οτσαλάν σε μία απο τις πιο υποτελείς σκηνές της ελληνικής πολιτικής , ανάλογης των χουντικών και των καραμανλήδων του Αττίλα 1 και 2..
Βέβαια πηγαίνοντας απλά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας(δις)  θα έβρισκε εκεί και υπεύθυνους και αυτής της προδοσίας όπως τον Πάγκαλο αλλά και άλλους που κρύβονται πρός το παρόν στα ντουλάπια της..

Μη ξεχάσουμε ότι θα ήταν θεαματικό  μία τιμητική επίσκεψη του Ερντογάν στο παπαδαριό,  που χρόνια τώρα "διακονεί"  τη δημόσια ελληνική Γη  με τούρκικα φιρμάνια και οθωμανικά χρυσόβουλα. Στο θαυμαστό κόσμο των Οθωμανικών χρυσόβουλών ξεχωρίζει κανείς τους φέρελπις   «Σελήμ Χακίς υιό του Μουσταφά Χακή αείποτε τροπαιοφόρου το 1229 έτος Τουρκικόν» ή του  «Ιμπραχίμη Βοϊβόδα Τριμπολιτσάς το Τουρκικόν έτος 1175» γνωστοί στους κύκλους του εγχώριου  ημεδαπού παπαδαριού για την τεράστια προσφορά τους στο Ε9 της Εκκλησίας ΑΕ ..

Η εγκράτεια του Ερντογάν να μην τιμήσει το ημεδαπό εθνικοπατριωτικό ταράφι  των Αττίλα 1 και 2, των χουντικών και Καραμανλήδων , να μην φιλήσει στο κούτελο το "μεγάλο τραγουδιστή"  (και την υπόλοιπη συμμορία του ΠΑΣΟΚ) που του παρέδωσαν με τον πιο ατιμωτικό τρόπο(για τον ελληνικό λαό)  τον ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν,  αλλά και να μην αφήσει ένα αυτόγραφο στα δικά του χρυσόβουλα που διακονούνται  απο τα χέρια του παπαδαριού ,  είναι ανεπιφύλακτα ένδειξη σοβαρότατου ελλείμματος  χιούμορ σε μία εποχή που κουβαλά τιτάνια ερωτήματα   ..

Οι ημεδαποί πατριώτες και ελληναράδες ήταν πάντα ένα φιλόξενο και φιλότιμο υποκείμενο αρχηγών σαν τον Ερντογάν πολλοί από τους οποίους τρώνε ακόμη ψωμί από τα ... "χρυσόβουλα του". 

Διαβάστε :

1.Η παράδοση του Οτσαλάν από την κυβέρνηση Σημίτη .


1+. Η αποκαλυπτική έκθεση Κωστούλα για την υπόθεση της παράδοσης Οτσαλάν  .

2.
Τα οθωμανικά χρυσόβουλα λένε την αλήθεια .

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.