Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές "κεντροαριστεράς" & αποτελέσματα . Πρώτη η Φώφη , καταληλότερος ο Μητσοτάκης.



Με ξεχωριστή λαμπρότητα και χριστιανική ευλάβεια   τελέστηκαν  οι "Εκλογές στην Κεντροαριστερά"   Στις εκλογές συμμετείχαν σύσσωμα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που χρόνια τώρα αυτά και οι εκλεκτοί τους, με τις πλάτες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ροκανίζουν το δημόσιο πλούτο, συμμετείχαν γνωστά σεσημασμένα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι κάνα δυο μικρότερα καθώς και η .. ΝΔ. Όλος αυτός ο υπό_κοσμος κινητοποιήθηκε για να εκλέξει αρχηγό κόμματος που όμως δεν υπάρχει(το κόμμα) και που σίγουρα θα συνεργαστεί με τη δεξια του Μητσοτάκη, του Βορίδη,  του ΔΝΤ και λοιπών φασιστοειδών..

Στις εκλογές της κεντροαριστεράς  προσήλθαν  με δική τους βούληση(να το τονίσουμε αυτο) δεκάδες εξωτικοί ψηφοφόροι απ όλο το φάσμα των επίσημων διοργανωτών .. όπως τηλεοπτικοί ακροατές  του SKAI,  πλήθος πασόκων(κυρίως όσων είχαν ροκανίσει ακέραια τα εφάπαξ της ΔΕΗ, του πάλαι πότε δημόσιου ΟΤΕ, της αλησμόνητης Ολυμπιακής, κάτι ευνοούμενοι  "αποσπασθέντες"  δάσκαλοι  κλπ), εξαιρετικής εσοδείας ψηφοφόροι του Ποταμιού, ΝΔμοκράτες σελέμπρετις αλλά και αγνοί δεξιοί κληρωτοί  που νιώθουν τον πόνο του αδικοχαμένου ΠΑΣΟΚ να  τους προκαλεί στενάχωρο  άγχος που συμπυκνώνεται στη λαϊκιά παροιμία "αν έρθει στη γειτονιά σου καρτέρα το και στη γωνιά σου".. εξού και η αλληλεγγύη.

Η κάλπη έδειξε όλα τα παραπάνω όταν άνοιξε , αλλά είχε και λαμπρά αποτελέσματα όταν έκλεισε..

Καταρχάς η συμμετοχή όλου αυτού του συρφετού είναι πλούσια εξαγωγικών συμπερασμάτων. Η συμμετοχή ήταν κάτι λιγότερο απο τις ψήφους που είχε πάρει ο Μπένυ ο Βενιζέλος μόλις το 2012 ! αυτό απο μόνο του είναι κάτι ιδιαίτερα στενάχωρο μιας και ο Μπένυ είναι απο τα πιο απωθητικά πολιτικά σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και όμως εκείνος κατάφερε ένα καλύτερο ποσοστό και συμμετοχής και δικό του κοντά στις 230 χιλιάδες ψυχές... 
Όταν τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Κιδησό κλπ)  της κεντροαριστεράς μαζί με τους συμπονιαρηδες  ΝΔμοκράτες πήραν συμμετοχή μόλις 209 χιλιάδες και κάτι ψιλά  ..

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Μπένυ πήρε τα μηνύματα των εκλογών και με το γνωστό του χαμόγελο  υπόσχεται τη συνέχεια του γνωστού σίκουελ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (συν τους φασίστες ) καταλήγοντας στο ότι ναι η Φώφη βγήκε πρώτη με ένα ελαφρύ ποσοστό ( ούτε  τους μισούς απο τους ψήφους του Μπένυ, παρόλα τα κόμματα που συμμετείχαν ) αλλά καταλληλότερο έβγαλαν  το Μητσοτάκη  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.