Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΡΤ. Μακροβούτια προπαγάνδας στον ακρωτηριασμένο Αχελώο..

φραγμα συκιάς λίγο πρίν την "κοιλάδα του Αχελώου"


Κινούμενοι προφανώς στο κέντρο της κυρίαρχης προπαγάνδας η ΕΡΤ, με χθεσινό ρεπορτάζ,  έσκυψε στα νερά του Αχελώου (είχαν προηγηθεί ανάλογα τοπικά ΜΜΕ-μπλόκ) προπαγανδίζοντας τα κρυστάλλινα νερά του και τη χαρά που βρίσκουν εκεί ανέμελοι ιθαγενείς της κοιλάδας του Αχελώου !!!! . Η "κοιλάδα του Αχελώου" είναι μία περιοχή   μόλις λίγα μέτρα μετά τον ακρωτηριασμό του ποταμού απο τα έργα  της Συκιάς.. 
Όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες αφότου τα ανδρείκελα του συριζα υπογράψουν τους περιβαλλοντικούς όρους για τη λειτουργία του φαραωνικού φράγματος της Μεσοχώρας, που συμπληρώνει τον ακρωτηριασμό του ποταμού και που ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη της εκτροπής του ποταμού καταστρέφοντας τον οριστικά ..

Τα ανδρείκελα του συριζα και σημερινοί  πολιτικοί προϊστάμενοι της ΕΡΤ αφού προσπέρασαν τους προηγούμενους(μέχρι νεωτέρας) πολιτικούς εγκληματίες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, συνεχίζουν να επενδύουν στην καταστροφή του Αχελώου,  κουτοπόνηρα, όπως λειτουργούσαν πάντα. Ολοκληρώνουν τα έργα εκτροπής (με τη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας) και βυθίζουν ολόκληρα χωριά , μεταμορφώνουν όλο το παραποτάμιο τοπίο οδηγώντας στην καταστροφή ένα απο τα πιο όμορφα ποτάμια και παραποτάμια φυσικά τοπία..

Τις επόμενες ημέρες δεκάδες αγωνιστές θα συγκεντρωθούν στο χωριό  της Μεσοχώρας,  συμμετέχοντας στις αντιστάσεις κατά της καταστροφής του Αχελώου, κατά του φράγματος της Μεσοχώρας , κατά της εκτροπής του Αχελώου.. Την Κυριακή 13 Αυγούστου οι αντιστάσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη πορεία ενάντια στο φράγμα και την εκτροπή του Αχελώου πάνω στο φράγμα της Μεσοχώρας..

Όσοι θέλουν λοιπόν να σώσουν το μέλλον του ποταμού , τις βουτιές τους στα υπέροχα νερά του , όσοι θέλουν να διασφαλίσουν το μέλλον του ποταμού και στα παιδιά τους  ,  δεν έχουν  παρά να βρεθούν ενάντια σε όλους αυτούς που έχουν ήδη ακρωτηριάσει μεγάλο μέρος του ποταμού  και είναι τόσο αδίστακτοι που δεν θα τους σταματήσει τίποτε άλλο προτού τον καταπιούν ολόκληρο,  στα κέρδη τους , στα χαρτοφυλάκια τούς, στις αξιολογήσεις τους κλπ ...


"μακροχρόνιος χρήστης Νερού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.