Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Από την πίσω πόρτα έφυγαν οι φασίστες στο Βόλο.

              post image

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του σε Λάρισα και Κατερίνη ο Η. Κασιδιάρης θεώρησε καλή ιδέα να σταματήσει στο Βόλο ώστε να δώσει μια συνέντευξη -στα μουλωχτά πάντα- στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΣΤΡΑ. Από τη μεριά μας με το που πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκεται στο ΑΣΤΡΑ συγκεντρωθήκαμε σε λιγότερο από 15 λεπτά περίπου 25-30 αντιφασιστες/ριες και κινηθήκαμε αποφασιστικά προς το κανάλι.
Παρά την αστυνομική παρουσία στην είσοδο του σταθμού και πριν καν φτάσουμε κοντά, ο Κασιδιάρης εγκατέλειψε το πλατό σε χρόνο dt και στη συνέχεια φυγαδεύτηκε μαζί με τον Ηλιόπουλο και τους μπράβους τους από την πίσω πόρτα.
( https://youtu.be/e6jq8zT28no?t=1m )

Νωρίτερα, στις 19 του Φλεβάρη πληροφορηθήκαμε πως θα γίνει κοπή πίτας με τον δεύτερο στην ιεραρχία της οργάνωσης, Χρήστο Παπά στις Αλυκές. Έγινε ανοιχτό κάλεσμα και μαζεύτηκαν περίπου 100 άτομα. Ύστερα όμως πληροφορηθήκαμε ότι άλλαξαν την τοποθεσία για τα Μελισσάτικα όπου και βρεθήκαμε, όμως ήταν άφαντοι και εκεί. Εν τέλει έκαναν την κοπή στον Αλμυρό, δηλώνοντας όμως πως η «κοπή» έγινε στον Βόλο(!)
Είναι προφανές πλέον ότι στο Βόλο, ο μόνος τρόπος για να ακουστούν (είτε με εκδήλωση, είτε με συνέντευξη) είναι μυστικά, στο απρογραμμάτιστο, με μπράβους και μπάτσους τριγύρω τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ
ΥΓ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.