Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Δημοσιογράφος της iefimerida μπήκε στα Εξάρχεια


Ιστορικές στιγμές για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια δημοσιογραφία γράφει η iefimerida η οποία κατάφερε να στείλει δημοσιογράφο της στο άβατο των Εξαρχείων.
Με κίνδυνο της ζωής του και χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες (όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που παρουσιάζει η iefimerida) ο δημοσιογράφος κατάφερε να φωτογραφίσει εισόδους πολυκατοικιών, παράθυρα αλλά ακόμη και μια κλειδαριά.
Διεθνή ενημερωτικά δίκτυα διακόπτουν τη ροή του προγράμματός τους αναμεταδίδοντας τις συγκλονιστικές εικόνες της κλειδαριάς αλλά και ενός απροσδιόριστου σχήματος (ένα κεφαλαίο άλφα μέσα σε κύκλο) που απασχολεί τις διωκτικές αρχές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η η ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει ζητήσει τη συνδρομή της Ιντερπόλ ενώ καθ’ οδόν προς την Αθήνα βρίσκονται κλιμάκια του FBI, της CIA και της Μοσάντ καθώς και μισθοφόροι που επιχειρούσαν στη Μοσούλη.
Για την προστασία του δημοσιογράφου η iefimerida δεν αναφέρει το όνομά του, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα στην έκτακτη απονομή του βραβείου πούλιτζερ, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγο.


Στην παρακάτω φωτογραφία ο ηρωικός δημοσιογράφος της iefimerida κατάφερε να φωτογραφίσει μια πολυκατοικία κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο.



Η ταραχή του είναι εμφανής και στην επόμενη φωτογραφία που βγήκε κουνημένη καθώς ο γενναίος δημοσιογράφος πρέπει να έτρεμε ολόκληρος – απόλυτα φυσιολογικό ακόμη και για βετεράνους πολεμικούς ανταποκριτές.


Σύμφωνα με τον υπότιτλο του άρθρου ο δημοσιογράφος άκουγε συνεχώς κραυγές από τους κατοίκους, οι οποίοι εγκλωβισμένοι για χρόνια στο άβατο των Εξαρχείων, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον πρώτο δημοσιογράφο που κατάφερε να φτάσει στην περιοχή τους.



Συντετριμμένος δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος φέρεται να τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά ότι τα Εξάρχεια αποτελούν αυτή τη στιγμή τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια.
«Είδατε δεν είμαι ηλίθιος εγώ ήμουν φυλακή σε ηλικία έξι μηνών» απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει «δεν είμαι τρελός, είμαι ο γιατρός».

Α.Χ/ info war

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.