Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο! Bρέθηκε γιάφκα* στα γραφεία της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ.(προσοχή σκληρές εικόνες).


Σύμφωνα με πληροφορίες που (δεν) διακινούν πληρωμένοι δημοσιογράφοι διεφθαρμένων και παράνομων ΜΜΕ εδώ και λίγες 'ωρες έχει βρεθεί γιάφκα (οδός Κουμουνδούρου και Βρωμιάς γωνία) που σχετίζεται με την κτηνωδία του καθεστώτος..

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πηγές έχουν βρεθεί πλήθος τρομακτικών συμβόλων και εμβλημάτων που στοιχειοθετούν πλήρως τις καταγγελίες για ύπαρξη ενός απάνθρωπου μηχανισμού επιβολής και ολοκληρωτικού καθεστώτος ..


Ενδεικτικά έχει διαρρεύσει  πώς:   
βρέθηκαν  ανάμεσα σε λοιπά σκουπίδια πρόθυμοι ενάρετοι  της "δικαιοσύνης"  έτοιμοι για κάθε  χρήση, σε κάθε καθεστώς,
ένστολοι Τρομοκρατικάριοι όλων των εποχών διαβόητοι για τις απάνθρωπες συνδέσεις τους με κάθε καθεστώς.
Επίσης βρέθηκαν
μεγάλες ποσότητες απανθρωπιάς, κτηνωδίας, και κολοπαιδισμού που είναι ικανές να υποθάλψουν ένα εξαιρετικά ολοκληρωτικό καθεστώς .
Βρέθηκαν Στολές βασανιστών στα μέτρα  των σημερινών χιμπαντζήδων της εξουσίας.
Επίσης εντοπίσθηκαν αριστερά τομάρια  που δεν έχουν  να ζηλέψουν τίποτα από τα καθάρματα προηγούμενων ακροδεξιών  καθεστώτων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ενώ στους χώρους εκτός απο την δυσάρεστη οσμή βρέθηκαν και  δεκάδες  αποτυπώματα πληρωμένων δημοσιογράφων που σαπίζουν κάθε εποχή..  

*Εδάφιο παρωδίας όπως ακριβώς και η δυσώδης αριστερά τους

ΥΓ αλληλεγγύης : Ένα παιδί έξι χρονών κρατείται (προφανώς "κατηγορείται" ότι  έχασε  την επιμέλεια των γονιών του!) απο τις πιο αδίστακτες  εκφάνσεις του Κράτους,  των  σεσημασμένων θεσμών,  της ασφάλειας , της δικαιοσύνης  και του "πολιτικού-κοινοβουλευτικού"  υπ_κόσμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.