Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Της Αριστείας έγινε πάλι στη ΝΔ ..

«Δεξί χέρι» του Μητσοτάκη έστειλε άλλον να ψηφίσει εκ μέρους του στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ



Φαίνεται πως κάποιες εσωκομματικές «συνήθειες» δύσκολα κόβονται, ενώ μάλιστα τίθενται σε εφαρμογή και εκτός των τειχών της «γαλάζιας Ιερουσαλήμ».
Σύμφωνα με το stokokkino.gr, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, έστειλε «αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.

Συγκεκριμένα, ο αντ’ αυτού, επιχείρησε να ψηφίσει με κάρτα μέλους και αστυνομική ταυτότητα που ανήκε στον προαναφερθέντα.
Ο αντ’ αυτού (όπως αναφέρεται βρισκόταν σε μεγάλη αμηχανία) κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλαστοπροσωπίας, όπως μεταδίδει το stokokkino.gr.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον χώρο επικράτησε μεγάλη ένταση, που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή περίπου μισής ώρας της διαδικασίας.

Όπως σημειώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακοτρείο Ειδήσεων ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της απερχόμενης διοίκησης ΑΔΕΔΥ, το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και υπάρχει φόβος, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, ότι συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, παραιτήθηκαν όσα «γαλάζια» στελέχη ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Σπανάκης μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook, ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανάμειξη στο επίμαχο περιστατικό, ενώ πρόσθεσε πως θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για να υπερασπιστεί την τιμή του.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.