Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χρωστούγεννα

                            

*** Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω και να σφίξω εγκάρδια το χέρι στους ανθρώπους που δίνουν συμβουλές στον Κυριάκο Μητσοτάκη
. Η προηγούμενή τους δουλειά θα πρέπει να ήταν marketing στο τσίρκο Μεντράνο. Δεν εξηγείται αλλιώς το γέλιο που μας προσφέρει απλόχερα ο πελάτης τους. 

*** Μητσοτάκης: «Συνταξιούχοι μας λένε ότι δεν θέλουν να πάρουν το επίδομα γιατί έχουν κ άλλα εισοδήματα»! Το είπε. Αλήθεια! 
Έχει μπερδέψει το ζαβό τους γείτονές του σε Φιλοθέη και Ψυχικό με ανθρώπους που υποφέρουν και που το μικρό αυτό επίδομα ήταν γι’ αυτούς κάτι παραπάνω από αναγκαίο…

*** Λοιπόν,
για να μη συζητάμε τα ίδια και τα ίδια και για να απαντήσω και στα τρολάκια της ομάδας αλήθειας της ΝΔ που έχουν εντολή να μου κρατάνε πολύ καλή «παρέα» τους τελευταίους μήνες στα social media και εδώ. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ, υπερασπίζονται αυτή τη στιγμή τα συμφέροντα του ελληνικού λαού… ΚΑΜΙΑ μνημονιακή πολιτική δεν μπορεί! Απλά η ΝΔ το κάνει διαχρονικά, από άποψη και από… εταιρική κοινωνική ευθύνη!

*** Επίσης –
και επειδή είμαι ειλικρινής- να πω πως ο Κυριάκος θα φέρει επενδύσεις, είναι αισιόδοξος άνθρωπος… βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο…

*** Α… και μην περιμένετε φέτος. Ο Άη Βασίλης επαναπροωθήθηκε στην Καισαρεία… 


Σε άλλα νέα:


Φυσικά και δεν φταίει ο άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άρης Πορτοσάλτε, που κάνει προπαγάνδα απ’ το κανάλι του υπέρ των ομαδικών απολύσεων
…! Ο νεοφιλελευθερισμός δεν είναι πολιτικο-οικονομική άποψη, είναι «αρρώστια» και μισανθρωπισμός! Έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι φορείς του… και τα έξοδα νοσηλείας φυσικά απ’ την τσέπη τους!
Να εδώ… και ο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αποδεικνύει -για άλλη μια φορά- πως ο νεοφιλελευθερισμός, μαζί με τα ξαδερφάκια του, τον φασισμό και το ρατσισμό, πάνε χέρι-χέρι… κοντά έναν αιώνα τώρα!

Η φιλελέ διανόηση ξεπερνά με άλματα το ένα ορόσημο απβλάκωσης μετά το άλλο!

Και κλείνοντας με μία πιο χριστουγεννιάτικη νότα… ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου, μέλος της ΝΔ και φανατικός οπαδός του Άδωνη, Χρήστος Σκαλούμπακας, απειλεί χρήστη του twitter, ποστάροντας τις προτάσεις του, για το πρόγραμμα της ΝΔ! Δεν είναι πλάκα.

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.