Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αδέξιες, δεξιές γυροβολιές.."Ανασχηματισμός", θεία απόλυση, υποτελής υπαλληλία... Μνημόνια.

 
 
Με ξεχωριστή λαμπρότητα και σίγουρα θρησκευτική ευλάβεια κατατέθηκε ο ανασχηματισμός των ντόπιων υπαλλήλων των γερμαναράδων της Ε.Ε , του ΔΝΤ, ευρωπαϊκής τράπεζας  κλπ ...

Χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως έκπληξη για το περιεχόμενο , το καθεστώς των Μνημονίων ανανέωσε κατά μία ακόμη σειρά τους υπαλλήλους του.. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ξεχώρισε κατά τρόπο θεαματικό και απολύτως ορατό και η παρέμβαση της Αγίας Τριάδας  απολύοντας και τοποθετώντας τους εκλεκτούς της.. !! Η εκκλησία ΑΕ στο κυβερνητικό μόρφωμα, ο ολοκληρωτισμός πήρε και θεϊκά χαρακτηριστικά.
Η απόλυση του Φίλη έχει σίγουρα υπερορθόδοξα  χαρακτηριστικά , έγινε με τη βοήθεια του Θεού και τα κοκοράκια της αριστεράς έκαναν για μία ακόμη φορά πίσω βάζοντας το παπαδαριό στο νέο κυβερνητικό σχήμα . Η εκκλησία ΑΕ είναι  το πιο φαντασμαγορικό υπερυπουργείο όποιας κυβέρνησης, δεξιάς, αριστερής, κυρίως χουντικής κλπ,  και σε όποια σκοτεινή εποχή στην Ελλάδα, όπως  ακριβώς και τώρα..
Πρόκειται για τον πιο υπόγειο βραχίονα εξουσίας, σταθερά αδίστακτο και κυνικό, με συμμετοχή σε χιλιάδες σελίδες γραμμένες απο τις θυσίες του λαού(Τουρκοκρατία, Κατοχή, ακροδεξιά μεταπολεμικά καθεστώτα, Δικτατορίες, αστικές δημοκρατίες, καθεστώτα του Μνημονίου..) μισάνθρωπη ,  με τεράστια βουλιμία για πλούτο και εξουσία...
Της θείας απόλυσης του Φίλη προηγήθηκαν 2-3 γεγονότα απο το προσκήνιο  που συνόδεψαν το παρασκήνιο της απόλυσης,  όπως κάτι  παπάδες που οδηγήθηκαν στη φυλακή για υπεξαίρεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ . Ένας παπάς που έψαλε τον ύμνο του ναζιστή Μιχαλολιάκου,  η δίκη της ΜΚΟ της εκκλησίας για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ , ενώ τέλος περήφανη ακούστηκε  η ιαχή περί "προβληματικού ανθρώπου" όπως  χαρακτήρισε ο αρχι παπας τον Φίλη μέσω των διεφθαρμένων ΜΜΕ και την οποία ιαχή  "υπουργοποίησε"  η υποτελής παρέα του ΣΥΡΙΖΑ..

Στα ίδια ποιοτικά επίπεδα κινήθηκαν και οι υπόλοιποι διορισμοί υπαλλήλων  στο καθεστώς του Μνημονίου.. Στο εργασίας διόρισαν μία υπάλληλο του Κατρούγκαλου "ένεκα της ηλικίας", κατά τα πρότυπα της πάλαι πότε νεανίδος Μπιρμπίλη του αλησμόνητου Γιωργάκι .. Για τη νεαρά του εργασίας έγραψε ένα επιτυχημένο άρθρο ο pitsirιkos δίνοντας το στίγμα του διορισμού  με   τίτλο και  περιεχόμενο  "Αυτοφωράκιας".
Στο ενέργειας έριξαν τον ζάμπλουτο Σταθάκη που είναι επαγγελματίας και δεν έχει κανένα ενδοιασμό,  με κύριο αντικείμενο να προχωρήσει το πλιάτσικο κυρίως της ΔΕΗ ..
Στο Ανάπτυξης  έπεσε ουρανοκατέβατος ένας απο ένα αμερικάνικο  οικονομικό μηχανισμό Levy Economics Institute (ελέγχου και διείσδυσης κυβερνήσεων) ..  ενώ στο Παιδείας έβαλαν έναν εκλεκτό του Λάτση (Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννου Σ. Λάτση).

Έτσι θα κυλήσει για όσο κυλήσει και αυτό το μόρφωμα υποτελών υπαλλήλων του καθεστώτος του Μνημονίου , προχωρώντας το πλιάτσικο της χώρας, βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την κοινωνική σφαγή,  συνθλίβοντας ένα ολόκληρο λαό στα γόνατα ξένων επικυρίαρχων μηχανισμών και των  ντόπιων διεφθαρμένων "ολιγαρχών" αλλά και του πανταχού παρών   ημεδαπού  παπαδαριού που ασχημονεί στα παιδιά (των προσφύγων) , τρέφεται απο ατελείωτο  πλούτο στις πλάτες του λαού  και  ευλογεί το φασισμό στις πιο αποκτηνωμένες του μορφές, όπως είναι αυτή των νεοναζιστών ..

ΥπερΤιτλος : Περί Ολοκληρωτισμού ο λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.