Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Τα μεσήλικα τέκνα του διεφθαρμένου μιντιακού σωλήνα στέκονται προσοχή στο ύψος του φασισμού..



ΥΓ: Αφορά την "κρίση" ενός μιντιακού διανοούμενου του Τατσόπουλου  για την αθωότητα ενός "τσεκουριού" που πρωταγωνίστησε σε  φασιστική επιδρομή..
 
Η "νέα" εμφάνιση σε μεσημεριανάδικο  διανοούμενου Τατσόπουλου , τέκνο της μιντιακής  κουλτούρας  και κυρίως της τηλεοπτικής χαβούζας , δεν εξέπληξε κανέναν  βάζοντας μπουγάδα σε έναν τυπικό εκπρόσωπο του νέο φασισμού στην Ελλάδα.. : " «Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν για το τσεκούρι". Ο Βορίδης τον οποίο έπλυνε τηλεοπτικά  υπήρξε  ένας υψηλός εκπρόσωπος φασιστικών κομμάτων  είτε από τη θέση του διορισμένου(από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο)  γραμματέα του  κόμματος των φασιστών της δικτατορίας ( ΕΠΕΝ ),είτε ως σύντροφος του Λεπέν,  είτε ως τραμπούκος με το τσεκούρι όπως έχει απαθανατισθεί σε ιστορική φωτογραφία. Όπως βέβαια και ως φανατικός υπερασπιστής των ξενόφερτων και αντιδημοκρατικών Μνημονίων που επιβάλλονται από ξένους επικυρίαρχους και τα υλοποιούν οι ντόπιοι συνεργάτες τους..

Το επίδικο ζήτημα  δεν είναι για κανέναν  ο Βορίδης και η προσωπική του πορεία, είναι  που κάποιοι τη χρησιμοποιούν για να μορφοποιήσουν εκ νέου το φασισμό σε κάτι τουλάχιστον  εύπεπτο πολιτικά,  ακίνδυνο και απολύτως εναρμονισμένο με τη νέα πραγματικότητα που επιβάλλεται και έχει ως κύριο πυλώνα της το Φασισμό και τις αγέλες τους. Είτε αυτές είναι οι συμμορίες των δειφθαρμένων ΜΜΕ και των πληρωμένων δημοσιογράφων τους, είτε οι παρακρατικές συμμορίες των ναζιστών, είτε οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων,  τα φασισταριά της εκκλησιάς , είτε τα φασιστικά κώματα ,  οι πολιτικές τους κλπ  ..

Είναι απλά ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και τα "κανάλια" που τον επαναφέρουν.

 Ο φιλελευθερισμός, η κυριαρχία των πλουσίων και  η παρακμή τους ,  βρήκαν το αδιέξοδό της και επιστρέφουν στο καταφύγιο τους  που δεν είναι άλλο από το ΦΑΣΙΣΜΟ με κύριο εργαλείο επιβολής του , τα διεφθαρμένα(δικά τους) Μέσα Ενημέρωσης..

Διαβάστε: Ο Τατσόπουλος και το… «τσεκουράκι» του Βορίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.