Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Οι …"χιλιάδες" πατριώτες του Ωραιόκαστρου ήταν μόνο 30 ακροδεξιοί - φασιστοειδή


Σήμερα, Παρασκευή 7/10 πραγματοποιήσαμε την προγραμματισμένη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Ωραιόκαστρο. Οι συγκεντρωμένοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση ήταν περίπου 130-150 άτομα. Οι φασίστες προστατευμένοι από κλούβες σε όλα τα στενά αριθμούσαν γύρω στα 50 άτομα. Οι μπάτσοι είχαν κλείσει όλα τα στενά με διμοιρίες όπου οι αντιφασίστες ήταν συγκεντρωμένοι. Φωνάχτηκαν συνθήματα "Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες", "Δεν υπάρχουν Έλληνες δεν υπάρχουν ξένοι, μόνο καταπιεστές και καταπιεσμένοι".

Στη συνέχεια, η αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Εμφάνιση πίσω από τις διμοιρίες που ακολουθούσαν την αντιφασιστική πορεία έκαναν οι φασίστες και μετά από μικρή ένταση, κινήθηκαν σε στενά του Ωραιοκάστρου. Στη συνέχεια, ξαναεμφανίστηκαν και η η πορεία κινήθηκε προς αυτούς. Οι φασίστες χτυπήθηκαν από την πορεία μέχρι που διμοιρίες εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν μέσα από τις τάξεις των φασιστών. Πέσαν κρότου λάμψης και φισουνιες. Ενώ διμοιρίες μας ακολούθησαν μέχρι ακόμα να επιστρέψουμε στα πούλμαν και έπειτα με κλούβες μας ακολουθούσαν μέχρι Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε τη συνεργασία φασιστών και μπάτσων μια ακολουθία γεγονότων και συμπόρευσης κράτους-παρακράτους που τις τελευταίες εβδομάδες επαναλαμβάνεται "τυχαία" συνεχώς, όπως στο Ρέθυμνο. Να ξέρουν ότι τίποτα δεν θα μας σταματήσει ούτε τα φασιστικά σκυλιά ούτε τα ΜΑΤ της αριστεράς. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, είναι αγώνας ενάντια στο μίσος, αγώνας ντόπιων και μεταναστών για ζωή κι αξιοπρέπεια.

Φασίστες θα σας θάψουμε

Μπάτσοι tv νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό 《Μαύρο και Κόκκινο》| Μέλος Α.Π.Ο. Ο.Σ

          

πηγές: athens.indymedia

:κίνηση απελάστε το ρατσισμό


: κουτί της πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.