Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει και αλήθεια και να ξεχάσουμε (Όχι, δεν είναι ηλίθιος)

mitsotakis-samaras-karamanlis

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι πληρώνονται από την Νέα Δημοκρατία.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να εξαντλήσει ο Αλέξης Τσίπρας την τετραετία και να εκλεγεί ξανά πρωθυπουργός και στις επόμενες εκλογές.

Αντί να αφήσει τον Τσίπρα να εκτίθεται διαρκώς, ο Μητσοτάκης εμφανίζεται και μας θυμίζει πως -μετά τον Τσίπρα- έρχεται αυτός, οπότε εσύ σκέφτεσαι πως, τελικά, δεν είναι και τόσο χάλια ο Τσίπρας.

Σκέψου η χώρα σου να έχει χρεοκοπήσει πριν από εφτά χρόνια, πρωθυπουργός να είναι ο Τσίπρας και εναλλακτική ο Μητσοτάκης.

Δηλαδή, αν η χώρα δεν ήταν στην Ευρώπη, ποιος θα ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας; Κάνα πόκεμον;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως δεν θα κάνει παροχές, οπότε κανείς δεν έχει λόγο να τον ψηφίσει, αφού ο μόνος λόγος που ψήφιζαν οι Έλληνες Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ήταν οι υποσχέσεις τους για παροχές.

Γιατί να ψηφίσεις τον Μητσοτάκη, αν δεν σου τάξει κάτι; Επειδή είναι όμορφος;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως δεν θα μοιράσει χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά θα μπορούσε να μοιράσει όσα άρπαξε η οικογένειά του. Φτάνουν για όλους μας.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως θέλει να υπογράψει με κάθε Έλληνα και με κάθε Ελληνίδα μια συμφωνία αλήθειας.

Δηλαδή, ο Μητσοτάκης παραδέχεται πως λέει ψέματα όλα αυτά τα χρόνια αλλά τώρα θέλει να συμφωνήσουμε πως θα λέει αλήθεια και θα λέμε όλοι αλήθεια.

Η αλήθεια είναι κακό πράγμα. Γι’ αυτό τα έβγαλε τα ματάκια του ο Οιδίποδας: επειδή έμαθε την αλήθεια.

Έχουν μια μανία με την αλήθεια στην Νέα Δημοκρατία, αφού υπάρχει και η Ομάδα Αλήθειας, που κατάφερε να πάρει ο Σαμαράς τον πούλο και να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει ακόμα να ξεχάσουμε το παρελθόν και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον.


Δηλαδή, ξεχάστε εσείς πως η χώρα χρεοκόπησε με την Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και ψηφίστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τη σώσει.

Βέβαια, εκεί που θα ξεχνάτε τα πάντα, μην ξεχάσετε να πληρώνετε σαν καθυστερημένοι ένα χρέος που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, παρέα με τους αγαπημένους τους ολιγάρχες.

Πάντως, από τη μια να ζητάς αλήθεια και από την άλλη να ζητάς να ξεχάσουμε τι έγινε, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να το πει.

Αλήθεια σημαίνει «μη λήθη», βρε μπουμπούνα.

Και καλά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ηλίθιος, ο λογογράφος του δεν σκέφτηκε πως αλήθεια σημαίνει «μη λήθη», οπότε δεν μπορεί από τη μια ο Μητσοτάκης να ζητάει να κάνουμε μια συμφωνία αλήθειας και από την άλλη να μας ζητάει να ξεχάσουμε;

(σ.σ. Να, αυτά προσέχω μόνο εγώ, οπότε τους κάνω και φρικάρουν.)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε για μια ακόμα φορά πως θα τελειώσει τα Εξάρχεια σε ένα μήνα αλλά τα Ζωνιανά δεν θα τα πειράξει, για να γίνεται η διακίνηση ναρκωτικών από την πατρίδα του, την Κρήτη.

Αλλά τι κάνω τόση ώρα; Γράφω για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
Όξω ρε!

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.