Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

O «αξιοπρεπής» και «αξιόπιστος» Κων. Μητσοτάκης (Βίντεο)

«Πορεύτηκα όλη μου τη ζωή με αξιοπρέπεια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία μου στο βωμό κάποιου πολιτικού παιχνιδιού».
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Αυθόρμητα μας ήρθε το γέλιο διαβάζοντας την παραπάνω πρόταση που περιέχεται σε δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογήσει την σκανδαλώδη υπόθεση δανεισμού από τράπεζα της φυλλάδας «Κήρυκας Χανίων», συμφερόντων του ίδιου και του γιου του Κυριάκου.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με τον βίο και την πολιτεία του «εφιάλτη της δημοκρατίας» όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει τον Μητσοτάκη ένας άλλος αστός πολιτικός που έμεινε στην ιστορία με το προσωνύμιο «παπατζής». (Αναφερόμαστε φυσικά στον μακαρίτη Γ. Παπανδρέου).
Αλλά εδώ πια, η φαιδρότητα της δήλωσης του πρώην πρωθυπουργού, ξεπερνάει τα όρια και της καλύτερης ατάκας σατιρικής παράστασης στο «Δελφινάριο».

Και επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη τσιμέντου, να θυμηθούμε μέσω του παρακάτω βίντεο, τα χρηματοδέματα  -τα «τούβλα» όπως τα ονόμαζε- που προφανώς έπαιρνε από μίζες ο Μητσοτάκης καθώς και την ένορκη κατάθεση που είχε δώσει ο καπιταλιστής Αριστείδης Αλαφούζος και στην οποία ο πλουτοκράτης δήλωνε ότι λάδωνε με εκατομμύρια τον τότε πρωθυπουργό Μητσοτάκη, για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του. (Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει σχετικό προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας. Οσο γιατί και αυτή την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι ας το αφήσουμε ασχολίαστο).

Ας είναι καλά πάντως ο «αξιοπρεπής» και «αξιόπιστος» Κων. Μητσοτάκης. Μας έκανε να σκάσουμε χαμόγελο. Και είναι δυσεύρετο στις μέρες μας.


πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.