Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Έκτακτο: Εκλογές ζητά ο Μητσοτάκης μετά την ήττα της Γερμανίας στο γιούρο!!





Αποφασισμένος να φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο είναι ο Κούλης ο Μητσοτάκης, αρχηγός της εθνικοπατριωτικής παράταξης της ΝΔ , μετά την ανέλπιστη ήττα της Γερμανίας στο γιούρο.
 Άμεσα να γίνουν εκλογές και ο καθένας να πάει στον πάγκο του,  διαμήνυσε ο Κούλης σε όλους τους τόνους, αφήνοντας άφωνα όλα τα στελεχια της εθνικοπατριωτικής παρατάξεως.

Θεωρεί μάλιστα ότι η ελλάδα έκανε ελάχιστα για να αποτρέψει αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα που όπως καταγγέλλει θα πλήξει ακόμη περισσότερο τόσο την ημεδαπή αξιοπιστία όσο  και την ανάπτυξη .. 
Μαζί χειροκρότησαν την νέα  πρόταση του Κούλη  άπαντα στελέχη απο όλες τις πλευρές της παρατάξεως όπως : Χίτες, γερμανοτσολιάδες, δύο λόχοι από τους «παραιτηθείτε» , χουντικοί, απλοί νοικοκυραίοι ρατσιστές,  κομματικά διορισμένοι απο το ράφι με τα βαφτιστήρια, κλπ  ..

ΥΓ: Φήμες αναφέρουν ότι ο Κούλης μετά το δυσάρεστο γεγονός της ήττας των γερμαναράδων, θα φέρει άμεσα νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή για την παράδοση στους γερμαναράδες του τρόπαιου της Ελλάδας από το γιούρο του 2004,  προκειμένου να μειώσει το ψυχολογικό κόστος της ήττας.…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.