Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στο φτωχοταμείο των λάτσιδων το Ελληνικό. Στραγγάλισαν και τη ΔΕΗ.

Με λαμπρότητα ξεπούλησε  η συμμορία του Συριζα το Ελληνικό στους Λάτσιδες,  μετά και από απειλητικές διαθέσεις των ξένων επικυρίαρχων ..


Ταληράκια: Μέσα στα προαπαιτούμενα της νέας δόσης υπήρχε ένα πανίσχυρο προαπαιτούμενο απο τους επικυρίαρχους (Ε.Ε κλπ), κοινό ως εκβιασμός, που δεν ήταν άλλος παρά η εξυπηρέτηση των λατσιδων (ήταν γνωστοί των επικυρίαρχων) , στους οποίους "απαιτήθηκε" να τους  δοθεί το φιλέτο του Ελληνικού.. Έκαναν και οι λάτσιδες πέτρα την καρδιά τους και το πήραν το Ελληνικό κοψοχρονιά..
Η συμμορία του Συριζα εξυπηρέτησε  άμεσα και αγόγγυστα αυτόν τον εκβιασμό .. και ένα δημόσιο φιλέτο πέρασε στο φτωχοταμείο των λάτσιδων .. Φήμες αναφέρουν ότι εκεί το σχέδιο επιχηρηματικότητας είναι να κατασκευαστεί μία πόλη για εκλεκτές οικογένειες του πλούτου που θα ζούν αναμεσά τους, εντελώς ελεγχόμενη και με απόλυτη ασφάλεια απο όλους Εμάς στους οποίους Εμάς θα απαγορεύεται η είσοδος,  εκτός απο κάποια μαγαζιά τους.. σκεφθείτε λίγο τη διαστροφή

Από την άλλη μεριά οι λάτσιδες είναι γνωστή οικογένεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας του νεοφιλελέ μπαξέ με τα δεκάδες δισ περιουσίας του ελληνικού δημόσιου πλούτου(ΕΛΠΕ, ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών τους, Ελληνικό , the mall-αυθαίρετο  κλπ).. που χρόνια και με την αρωγή όλων των διεφθαρμένων κυβερνήσεων μας βοηθούν στην επένδυση του δημόσιου πλούτου, κοινός τρώνε   από τα "μετρημένα".

Στη συνέχεια στα προαπαιτούμενα της δόσης που συμφωνήθκε , ορίσθηκε  ότι η ΔΕΗ μέσα σε περίπου δύο χρόνια θα πρέπει υποχρεωτικά να χάσει το μισό από την ενεργειακή/οικονομική της θέση στην  αγορά και υποχρεωτικά να  παραδώσει όλη αυτή την "είσπραξη" στους σεσημασμένους φιλελέδες "ολιγάρχες" που δεν θα απογαλακτισθούν ποτέ απο το βυζί του συνταξιούχου , του εργαζόμενου, του ανέργου, των δημόσιων ταμείων  που τα αρμέγουν κανονικότατα. 

Η κοινοβουλευτική φάλαγγα των διεφθαρμένων κομμάτων στοιχισμένη στον ολοκληρωτισμό των μνημονίων ξεπουλάει και συντρίβει αυτή τη χώρα, όλες οι κοινοβουλευτικές συμμορίες(Συριζα,ΝΔ,πασοκ, και λοιπά φασιστοειδή) των μνημονίων μπορούν και πρέπει να συντριβούν.

Ακολουθεί απόσπασμα απο τον Ν.Μπογιόπουλο για το θέμα του ξεπουλήματος του Ελληνικού





διαβάστε επίσης: Δεν φτάνει που ξεπουλάνε το Ελληνικό, μας δουλεύουν κι από πάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.