Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

"Η Αλληλεγγύη είναι το δικό μας Μονοπάτι". Λίγα λόγια για τη Συναυλία Αλληλεγγύης.




Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου διοργανώνεται Συναυλία Αλληλεγγύης με δύο στοχευμένες δράσεις στήριξης.

-Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για πολυμελή  οικογένεια
και
- Στήριξη αυτοδιαχιριζόμενων μαθημάτων μουσικής που  αφορά, είτε εξολοκλήρου είτε τμηματικά,  την αγορά μουσικών οργάνων και συγκεκριμένα μίας ντραμς.

Οι δύο δράσεις και κυρίως η άμεση ανάγκη για συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων δεν αποτελούν ένα πρωτοφανές ζήτημα αλλά το αντίθετο . Οι πολιτικές ακραίας φτωχοποίησης του πληθυσμού  που εφαρμόζονται στην Ελλάδα από τα κάθε είδους ανδρείκελα των καθεστώτων των Μνημονίων   έχουν καταστήσει χιλιάδες πολίτες  και τις οικογένειές τους θύματα αυτού του μονομέτωπου πολέμου,  εναντίων Όλων μας.

Ο δικός μας δρόμος δεν μπορεί παρά να περνά μέσα από το μονοπάτι της Αλληλεγγύης και σε όλη αυτή τη διαδρομή οφείλουμε  κανείς να μην μείνει μόνος του..

Το κάλεσμα στις δράσεις Αλληλεγγύης αναλαμβάνουν ο μουσικός σύλλογος Αυλός και η Συνέλευση Αλληλεγγύης.
Ο Μουσικός σύλλογος Αυλός έχει χρόνια δράσης σε μουσικά ζητήματα στην περιοχή με αυτοδιαχιριζόμενα μαθήματα, ενθάρρυνση στη συγκρότηση μουσικών σχημάτων, μουσικές παρεμβάσεις, συναυλίες κλπ 

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης συγκροτήθηκε από την ανάγκη να στηριχθεί μουσικός αντιφασίστας που διώκεται μετά από κατασκευασμένη μήνυση από ναζιστές στην πόλη της Άρτας. Αυτή η συνέλευση έδειξε ότι τα όρια της είναι αρκετά πιο βαθιά  και έτσι συνεχίζει..
 

                         Δευτέρα 20 Ιουνίου, Συναυλία Αλληλεγγύης
                  Σινέ Ορφέας μετά της 20:00 το απόγευμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.