Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι και συγγραφέας


Νέο βιβλίο εξέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίνοντας επιτέλους ένα τέρμα στην αγωνία εκατομμυρίων φίλων του ανά τον κόσμο. Γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτός από δύο πετυχημένοι πολιτικοί, είναι και δύο πετυχημένοι συγγραφείς.

Αυτή τη φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την ελληνική οικονομική κρίση χρησιμοποιώντας τον πολύ εύστοχο τίτλο “ Μετασχηματισμοί του κράτους και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Διδάγματα της οικονομικής κρίσης: Η ελληνική περίπτωση”

Προσερχόμενος στην εκδήλωση που οργάνωσαν σχεδόν αυθόρμητα μέλη του fan club του, έκανε τη χάρη στο κοινό του και είπε δυο – τρία λόγια για την ελληνική κρίση. Ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα όταν ήταν ο ίδιος στην κυβέρνηση ενώ τώρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε πάει πίσω. Όταν επανέρθει σε κυβερνητική θέση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ξαναπάμε μπροστά. Όμως  μην το καθυστερήσουμε αρκετά, γιατί ακόμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Παρατήρησε επίσης πως ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, η χώρα αγωνίζεται να γυρίσει στο σημείο στο οποίο βρισκόταν το Δεκέμβριο του 2014. Όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο διότι τον Δεκέμβρη του 2014 είχαμε Ευάγγελο Βενιζέλο στην κυβέρνηση ενώ σήμερα δεν έχουμε.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, εκτός από το ανώνυμο πλήθος, αμέτρητοι επώνυμοι θαυμαστές οι οποίοι θεωρούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο κάτι σαν γκουρού και δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη λατρεία τους. Ανάμεσα τους η Σοφία Βούλτεψη, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Φώφη Γενηματά και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Το βιβλίο βέβαια δεν το αγόρασαν ακόμα, αλλά επιφυλάσσονται.

Επειδή πολλοί δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στην εκδήλωση και ας έβαλαν μέσο ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα, η εκδήλωση θα επαναληφθεί σε μεγαλύτερο χώρο ώστε να χωρέσουν και οι Συριζαίοι.

Τα κουρέλια τραγουδάνε ... ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.