Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Έτσι δούλευαν οι συμμορίες της ΝΔ και των δημοσιογράφων.. Απίστευτος βόθρος!


Νέες συνομιλίες ανώτερων στελεχών της ΝΔ με δημοσιογράφους περιγράφουν τον τρόπο που στήνονταν η προπαγάνδα τα τελευταία χρόνια . Με πλαστές οικογένειες γιατί αυτό θέλει ο έλληνας, που στήνονταν στον ελεύθερο χρόνο από το φαγοπότι, με στήριξη Παπασταύρων την ώρα που οι  συμμορίες των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ξέσκιζαν μισθούς, δώρα, εργαζόμενους κλπ ..
Αποκαλυπτικό ενός "πολιτισμού"   απολύτως διεφθαρμένων πρακτικών και συμμοριών που  έδρασε ανενόχλητο για χρόνια μέσα από τηλεοράσεις και εφημερίδες και μιλημένων δικαστών όλοι τους    του δεξιού φυράματος στηρίζοντας τα πιο διεφθαρμένα κόμματα(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,φασίστες κλπ) που λεηλάτησαν τα πάντα.. Ενα πραγματικό σεμινάριο για το πως λειτουργούν τα διεφθαρμένα καθεστώτα.

Διάλογοι-φωτιά εκβιαστών : Ο…ροκάς Κουμουτσάκος και το «ξέπλυμα» Παπασταύρου [ΒΙΝΤΕΟ]





Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τις στενές σχέσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, αλλά και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών πυροδοτούν το πολιτικό σκηνικό.
Ήδη, η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Όλγα Γεροβασίλη έδωσε νέα ώθηση στην αντιπαράθεση ζητώντας από τη ΝΔ να εξηγήσει επιτέλους τη σχέση της με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιασμού.

Οι νέοι διάλογοι ήρθαν στο φως από την εκπομπή του ALPHA “Checkpoint” με την  κυρία Γιάννα Παπαδάκου. Για μία ακόμη φορά τα άτομα που ενέχονται στο κύκλωμα των εκβιαστών συνομιλούν σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο με τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού κ. Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και τον κ. Σταύρο Δήμα, στον οποίο μάλιστα κάνουν αναφορά για τα σενάρια της Οικουμενικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως «εξυπηρετεί». «Αν είστε όλοι μαζί στην κυβέρνηση δεν θα πληρώσει κανείς!», αναφέρουν.

Σύμφωνα με τις ηχογραφημένες συνομιλίες ο Τάκης Μουσσάς, βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα, συνομιλεί με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο, τον οποίο ενημερώνει για δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει και πρέπει να τα δει, ενώ τον συμβουλεύει να στήσει ένα ρεπορτάζ για να ενισχυθεί το πολιτικό του προφίλ.

Του προτείνει μάλιστα να τον βγάλει ο ίδιος μία «τυχαία» όπως λέει φωτογραφία που να τρώει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του «ξεκλέβοντας λίγο χρόνο», με την υπόσχεση ότι «θα την ανεβάσω σε κανα site». Ο κ. Κουμουτσάκος του απαντά πως «θα το φτιάξουμε» και του λέει πως «έχω και μία που θα βγάλω το Κουμουτσάκος ο ροκάς, που ακούει δίσκους, μουσική και τέτοια», όμως ο Τ. Μουσσάς δε συμφωνεί και τον συμβουλεύει: «Άσε του ροκά ρε μ…α τώρα, αυτά τα ροκάς τώρα δε μετράνε. Μετράει η οικογένεια. Σήμερα στον Έλληνα είναι η οικογένεια, ότι ξεκλέβει χρόνο και τα λοιπά και βρίσκεται με την οικογένειά του, μην μπερδεύεσαι, ποιος ροκάς; Ροκ είναι όλη σου η πολιτική καριέρα»…
Εκτός όμως από συνομιλίες με στελέχη της ΝΔ τα μέλη του κυκλώματος συνομιλούν και μεταξύ και διαφωνούν για τα χρήματα που έπρεπε να λάβουν από κάποια «δουλειά», όπως με τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, τον κ.  Σταύρο Παπασταύρου που αφορά το «πλασάρισμα» του τελευταίου έπειτα από τις αποκαλύψεις  για την λίστα Μπόργιανς.


η πηγή του ρεπορτάζ  απο το hit an drun


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.