Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μια ανασκόπηση στα κατορθώματα του Πουαρώ του Διαδικτύου(Σφακιανάκη)

Οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να καρατομηθεί ποτέ ο Μανώλης Σφακιανάκης από την ΔΗΕ



Είναι δυνατόν; Άκουσα καλά ή με γελούν τα αυτιά μου; Πήγαν να ξηλώσουν τον Μανώλη Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Ευτυχώς χάρη στο ήθος και την πηγμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το κακό απετράπη την τελευταία στιγμή και η απόφαση έχει μάλλον ανακληθεί. Ορθώς κατά την άποψη μου γιατί ήδη από σήμερα το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή, το διαδίκτυο μου φαινόταν πιο σκοτεινό, πιο μοχθηρό απ' ότι συνήθως. Μάλλον γιατί ξαφνικά άρχισα να νιώθω την ανάσα των παιδόφιλων, των δολοφόνων, των βιαστών που με το άκουσμα της είδησης βγήκαν απ' τις τρύπες τους και ψάχνουν για λεία.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης αποτελεί υπόδειγμα μπάτσου, επιστήμονα και πάνω απ' όλα ανθρώπου. Έχει αποτρέψει γύρω στις 4 εκατομμύρια αυτοκτονίες, έχει συλλάβει περίπου 400 χιλιάδες παιδεραστές, έχει εξιχνιάσει πάνω από 10 χιλιάδες εν δυνάμει βιαστές και έχει βραβευτεί σχεδόν απ' όλες τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου, με εξαίρεση αυτή της Ταυλάνδης γιατί τους χάλαγε λίγο την δουλειά.

Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω να μιλάω εγώ για τον Μανώλη (μπορώ να σε λέω Μανώλη;) και να μιλήσουν οι πράξεις του γι αυτόν.

* Στο μέσο σε μια περίοδο 3+ χρόνων ένας χρηστης με το όνομα SCOOTERAKIAS έχει καταγράψει διάφορα κατορθώματα της ΔΗΕ μέσα από ολίγον παραληρηματικά κείμενα. Προσπερνώντας το γεγονός ότι ειναι αρκετά δυσανάγνωστα έχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της ΔΗΕ.

https://athens.indymedia.org/post/1132732/
https://athens.indymedia.org/post/1180146/
https://athens.indymedia.org/post/1080966/
 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=786528
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=744211
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=736873
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=728711
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=724455

Ίσως υπάρχουν κι άλλα, αλλά δυστυχώς είναι λίγο δύσκολη η ανέρευση τους.

* Εδώ βλέπουμε μια σπάνια φωτογραφική συλλογή από τα γραφεία της Δίωξης. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Τα τζιμάνια της ΠΑΣΠ που στελεχώνουν την άψογα καταρτισμένη ομάδα του Μανώλη, τις φοβερές cyber αφίσες που κοσμούν τον χώρο, τα Windows XP εν έτει 2012, τα wallpapers στους υπολογιστές;

* Ο Μανώλης Σφακιανάκης πέρα από Πουαρώ είναι και Κουστώ του Διαδικτύου μιας και ειναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που έχει εξερευνήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό το "dark web". Μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να μας το λέει σε κάθε συνέντευξη, από τότε που διάβασε τον όρο αυτό, με ατάκες όπως "Στο Darknet συγκεντρώνεται το 96% του όγκου των πληροφοριών ενώ το υπόλοιπο 4% είναι αυτό που βλέπουμε όλοι στις οθόνες μας". Από τις αναρίθμητες συνεντεύξεις που χει δώσει ξεχωρίζω μία που βρίσκεται εδώ http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/1834822/mpikame-ston-13o-orofo-tis-genikis-astinomikis-diefthinsis ( σκόπιμα δεν βάζω ενεργό link στον ρουφιάνο του newsbeast).

* Στο παρακάτω άρθρο σε 2 μέρη (1 | 2) βλέπουμε το ήθος των συνεργατών του κ. Σφακιανάκη οι οποίοι αν και θέλουν να αγοράσουν λογισμικό για την παρακολούθηση προσωπικών υπολογιστών "υπόπτων" (οι ύποπτοι είναι παντού γι αυτό ζητάει 1000 άδειες χρήσης) θέλουν να το αγοράσουν κοψοχρονιά για να μην χρεώσουν το ήδη χρεωμένο ελληνικό κράτος. Μάλιστα όταν ο αιμοδιψής Ιταλός δεν κατεβάζει την τιμή η Sfak Team παραιτείται από την προσπάθεια.

* Τέλος μην ξεχνάμε το υπέρτατο διαμάντι που μας έχει χαρίσει αυτός ο άνθρωπος με την προσπάθεια επιπέδου Mission Impossible 15: Sfak attacks, να διεισδύσει στα άδυτα της ΣΟ του Athens Indymedia to 2002 . Εδώ βλέπουμε μια άκρως απόρρητη αποστολή να εκτελείται undercover από τον Πουαρώ, στην οποία υιοθετεί την ταυτότητα του "παιδιού από επαρχία" για να αλιεύσει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων της ΣΟ.

Όπως μπορεί να συμπεράνει και ένα νήπιο ο Μανώλης Σφακιανάκης ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει στην θέση του. Μάλιστα θα κάνω ένα βήμα παραπέρα και θα προτείνω τον ισόβιο διορισμό του σε αυτή την θέση για να χουμε για τουλάχιστον άλλα 10-20 χρόνια το κεφάλι μας ήσυχο. Προτείνω επίσης η ΣΟ του Athens Indymedia να καλέσει σε συγκέντρωση αλληλεγγύης με πανό έξω από την ΓΑΔΑ, η οποία θα έχει σαν αίτημα το παραπάνω.


χρήστης του athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.