Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Συμβαίνει Τώρα. Εκρηκτική ανανέωση στη ΝΔ με τους νέους "επιλοχίες" Χατζηδάκη και Μπουμπούκο.




Αυτή τη στιγμή και εν μέσω ισχυρών χιονοπτώσεων σημειώνονται εκρηκτικές εκρήξεις ανανέωσης στο κώμα της ΝΔ, σωστός ανεμοστρόβιλος..
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση των δύο νέων "επιλοχιών" που θα ακολουθούν το χαρισματικό Μητσοτάκη, αδελφό της Ντορούλας , γιο του Μητσοτάκη και κατοικίδιο της siemens .. Oι δύο "επιλοχίες"  είναι ο λαοφιλέστατος Χατηδάκης(φωτό 1)  που απο παλιά είχε πολύ καλή χημεία με τον κόσμο ίσως και λόγω φάτσας και στη θέση δύο διόρισαν  το πολύ γνωστό Μπουμπούκο που σύμφωνα με τις φήμες ήταν επιλογή της μεσημβρινής ζώνης των ΜΜΕ και πάντα με τη σαφή ένδειξη "η εκπομπή που ακολουθεί έχει τοποθέτηση προιόντος"..
Η ανακοίνωση των δύο σκαπανέων του κώματος της ΝΔ άργησε,  καθώς τα αρμόδια όργανα  αφενός περίμεναν  το ΟΚ από το Σοιμπλε γιατί αυτός αποφασίζει   και αφετέρου για να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε τα δύο στελέχη να συμβαδίζουν με την ταχύτητα ανανέωσης του κώματος και να μη χαθεί ο κοινός βηματισμός και γελάν και τα σκυλιά  και βρεθούν να παένουν  μπροστά  οι "επιλοχίες" και πίσω η ανανέωση ή και τούμπαλιν  μπροστά η ανανέωση και πίσω οι "επιλοχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.