Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη μάχη Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή...



                                    

Με ξεχωριστή λαμπρότητα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη μάχη των λεόντων Μητσοτάκη και Τσίπρα στην αρένα της Βουλής και μάλιστα ολοκληρώθηκε  ακόμη και ώρες πριν ξεκινήσει.
 
Όλα είχαν στηθεί από νωρίς με  την επιμέλεια να την  έχουν ξακουστοί πληρωμένοι  δημοσιογράφοι και οι Οίκοι τους.
Τα δύο λιοντάρια Τσίπρας και Μητσοτάκης είχαν στηθεί με μαεστρία  το ένα απέναντι απο το άλλο και τα δύο να χαμηλοκοιτάν το ΔΝΤ και τη γερμανική σβάστικα.Ξεκίνησαν να παλέουν και  πάλεψαν μέχρι τέλους αφήνοντας ξερούς όσους έτυχε να τους παρακολουθήσουν. Η μάχη  είχε όλα τα χαρακτηριστικά της ανισοροποίας που κουβαλούν τα δύο υποκείμενα,  ενώ  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές (κρυστάλλινες)  από τον ιστορικό του μέλλοντος που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα , του έπεσε η πένα, η χοληστερίνη και τα ζάχαρα από την σκληρή ένταση των κοινοβουλευτικών στιγμών που κατέγραφε .. Οι πηγές τονίζουν ότι αστυνομικοί γνωστής  υποδιεύθυνσης,  διεξάγουν έρευνες έως και τις αρχές του επόμενου αμιγούς Μνημονίουβεβαιώνοντας πως  θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.. Επίσης καλούν όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στον εισαγγελέα μαζί με μία απόδειξη απο τα Lidl για να εισαχθούν στον αρμόδιο φάκελο!!!!

Κατά τη μάχη των δύο λεόντων στην Βουλή ευρέθησαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τα κάτωθι αντικείμενα, κατά αλφαβητική σειρά ..

1). Ένα μνημόνιο που έχουν υπογράψει  οι δύο τους μαζί με άλλες κοινοβουλευτικές συμμορίες (ΠΑΣΟΚ κλπ)..

2).  Ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που στην περίπτωση που δεν φτάσουν για την ψήφιση τα ανδρείκελα του ενός,  κατέληξαν ότι θα το ψηφίσουν οπωσδήποτε τα ανδρείκελα του άλλου , όπως έχει γίνει και στο άμεσο παρελθόν.

3).  Δύο φορεσιές γερμανοτσολιάδων ραμμένες στα μέτρα τόσο του Τσιπρα όσο και του Μητσοτάκη με τη διαφορά ότι στη δεύτερη στολή είχε τσέπες για όλο το Μητσοτακαϊκο...

4). Απο δύο δωροεπιταγές των Lιdl για τα ράφια με τα  βοειδή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.