Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Όλοι στο δρόμο των ..αγροτών. Πορεία Σάββατο πρωί απο την πλ Κιλκίς.

Ολοκληρώνεται η σφαγή και η μαζική φτωχοποίηση χιλιάδων αγροτών και των οικογενειών τους. Η πολιτική απόφαση της εφαρμογής των πολιτικών σφαγιασμού του αγροτικού κόσμου βρίσκει τη συνέχειά τους από τη συμμορία του σύριζα.

Ένα βίαιο ξεκαθάρισμα του αγροτικού κόσμου που ξεκίνησε με την διάλυση της Αγροτικής τράπεζας και το πλιάτσικό της (μαζί με την αγροτική Γη και περιουσία) από τους ΒαρδιλογιανοΣαλέους της Πειραιώς, έως την βίαιη υπερφορολόγηση από το πρώτο ευρώ , τον  ΕΝΦΙΑ , την διακοπή παροχής φυτοφαρμάκων σε μικρούς αγρότες μη επαγγελματίες έως το ασφαλιστικό. Όλα είναι μερτημενες πολιτικές στρατηγικές , ολα είναι  βήματα που οδηγούν στη μαζική φτωχοποίηση του αγροτικού κόσμου και στη διάλυση της αγροτικής παραγωγής.
Σε μία  ακραία εποχή με χαρακτηριστικά , την επιβαλλόμενη κοινωνική εξαθλίωση του πληθυσμού και την στοίχιση ενός καθ όλα ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος(Μνημόνια) , η Ελλάδα με ευθύνη των κομματικών αποβρασμάτων του ΠΑΣΟΚ,ΝΔ συριζα και λοιπά φασιστοειδή, έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους ,σε αυτή τη χρονική συγκυρία η αγροτική παραγωγική βάση της χώρας διαλύεται ολοκληρωτικά..

Οφείλουμε να πυκνώσουμε τι γραμμές αντιστάσεις που οργανώνουν οι αγρότες . Καλούμε στη στήριξη του αγώνα των αγροτών ...



Το Σάββατο 23 Γενάρη στη πλατεία Κιλκίς οι αγρότες καλούν σε πορεία αντίστασης να είμαστε όλοι και Όλες εκεί ενάντια στην καλά μελετημένη δολοφονία της κοινωνίας , ενάντια στις αδίστακτες συμμορίες των Μνημονίων..


Όλοι και Όλες στο δρόμο των αγροτών.
Σάββατο 23 Γενάρη στις11:30 το πρωί

στην πλατεία Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.