Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Στη δημοσιότητα φωτογραφία ,δημοσιογράφου, που ανέλαβε το θεσμικό ξέπλυμα του Στουρνάρα.



"Και ο Τσίπρας στους πρώην πρωθυπουργούς  που έβλεπε  ο Στουρνάρας.(;)"

'Έγκριτος δημοσιογράφος που τον κινούν χρόνια τώρα στη στρατόσφαιρα της αριστεράς της δημοσιογραφίας,  προχωρά σήμερα  στο ξέπλυμα του παρακράτους που έστησε ο Στουρνάρας , σύμφωνα με δικές του αποκαλύψεις..Μετά τη συνέντευξη  είχε δημιουργηθεί  ένα  προβληματάκι : Από το παρακράτος του Στουρνάρα που τα χε όλα, πρώην πρωθυπουργούς, επιχηρηματίες κλπ , έλειπε κάτι,  έλειπε η "θεσμική νομιμοποίηση" κάτι που το συσκεύασαν από σήμερα το πρωί αρμόδιοι δημοσιογραφοι.

Έτσι σήμερα αργά το βράδυ ή νωρίς  το πρωί,  την ώρα που γίνονται και οι αστυνομικές έφοδοι-εισβολές  σε επίμαχα σημεία της κοινωνίας,   ο έγκριτος δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως οι κυπαντζήδες φύλαγαν το νομισματοκοπείο,  μετά όμως  από εντολή του Τσίπρα. Το θεσμικό κενό καλύφθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, ξέχασε να το πεί χθές ο Στουρνάρας και συμπλήρωσαν τις αποκαλύψεις του οι αρμόδιοι δημοσιογράφοι.
Σύμφωνα με την νέα αφήγηση ο Τσίπρας   κάτι είχε ακούσει αλλά δεν το πε στους υπόλοιπους, σήμανε όμως συναγερμό που επίσης δεν τον άκουσαν οι υπόλοιποι και πήγε και   το πε στους ΚΥΠατζήδες εκείνοι φόρεσαν παλάσκες και φύλαγαν νυχτοξημερόματα με μία τυρόπιτα στο χέρι το νομισματοκοπείο μη τυχόν και πάνε και τυπώσουν δραχμές και δεν αφήσουν να μας σώσει ο Σόιμπλε , ο Νταινσενμπλουμ και ο Στουρνάρας ...
 
Όλη αυτή η δημοσιογραφική συσκευασία  μετά την αποκάλυψή της,  διανεμήθηκε σε όλη την πλέμπα της ντόπιας δημοσιογραφίας για να παίξει παντού.. Έτσι και έγινε ..
Ερωτώμενα τα κυβερνητικά υποκείμενα επιβεβαίωσαν απόλυτα τον έγκριτο δημοσιογράφο απαντώντας ρητά , ξάστερα και   χαρακτηριστικά  "Ουδέν Σχόλιο"...

Α!,  και σύμφωνα με αποκλειστικές ανώνυμες δημοσιογραφικές πληγές  από το δημοσιογραφικό πακέτο του έγκριτου δημοσιογράφου απομακρύνθηκε βιαίως  η πληροφορία που αποκάλυπτε πως ο  Τσίπρας ήταν ο ένας από τους "πρώην πρωθυπουργούς"  που συνιστούσαν το παρακράτος  του Στουρνάρα  ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.