Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Παρακράτος με υπηρεσιακό υπέρ πρωθυπουργό τον Στουρνάρα.




Ένα νέο επεισόδιο στο καθεστώς των Μνημονίων αποφάσισε να πρωτοκολλήσει ό ίδιος ο Στουρνάρας.
Την αποκάλυψη ενός παρακρατικού μηχανισμού που λειτούργησε ως παράλληλη διακυβέρνηση των κρατικών μηχανισμών ,  την διοίκηση και επίβλεψη είχε ο ίδιος ο Στουρνάρας. Μάλιστα υπό την υψηλή του διοίκηση   έθετε  πρόθυμους  πρώην πρωθυπουργούς , επιχειρηματίες, τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κλπ. 

Όλο αυτό το παρακράτος 
Όλα αυτά τεθήκαν απέναντι από τις πολιτικές, κοινωνικές διεργασίες   που μέσω των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών και του δημοψηφίσματος απειλούσαν το ολοκληρωτικό  καθεστώς των Μνημονίων .

Οι αποκαλυψεις του Στουρνάρα "κουμπώνουν" τόσο με το κλίμα τρομοκρατίας και επίθεσης το οποίο εξαπέλυσαν τα ΜΜΕ και τα κόμματα και "θεσμοί" των ανδρείεκλων των μνημονίων(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΕΒ,κλπ)κατά την περιοδο του Δημοψηφίσματος αλλά και την κατασκευή της Αντιδράσης που εμφανίσθηκε με τους ακροδεξιούς  εγκάθετους των "Μένουμε Ευρώπη", που έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Συντάγματος απαιτώντας την υποταγή όλων μας και δηλώνοντας την αφοσοίωσή τους σε ξένους επικυρίαρχους γνωστά τσόλια όπως στο Σόιμπλε και στον Νταινσεμπλούν!!!! ..

Οι εκλεκτοί του Στουρνάρα ορίσθηκαν να  προστατεύουν  το ολοκληρωτικό καθεστώς των Μνημονίων και να μην επιτρέψουν τον απεγκλωβισμό της κοινωνίας  απο τους ξένους μηχανισμούς, των ΔΝΤ, του Γερμανικού Κράτους κλπ, που χρόνια τώρα μέσω ντόπιων(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,κλπ) ανδρείκελων μας διαφεντεύουν δολοφονόντας την κοινωνία και καταληστεύοντας το δημόσιο πλούτο. Έγιναν πράξεις που βρίσκονται   σε πλήρη αναντιστοιχία με το δίκαιο αγώνα της  κοινωνίας αλλά σε απόλυτη συνεργασία με την πλέμπα των ΜΜΕ, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των ξένων μηχανισμών (ΔΝΤ, Γερμανικό Κράτος κλπ) και τη στήριξη των πιο σκοτεινών μηχανισμών του Κράτους  ..

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι τα καθεστώτα των Μνημονίων απαιτούν και βρίσκουν τη συνεργασία τους σε ένα απολύτως ελεγχόμενο πολιτικό στρατόπεδο που τον συστήνουν το προσωπικό κοινοβουλευτικών ανδρείκελων,των  παρασιτικών υπαλλήλων (πχ δημοσιογράφων ανώτερων κρατικών αξιωματούχων κλπ),  είναι όμως   η πρώτη φορά που αποκαλύπτετε η "δομή" του παρακράτους που έχει στηθεί και  είναι ενεργός, όχι απο αναλύσεις αλλά απο έναν απο αυτούς . Ένα παρακρατικός μηχανισμός ανώτερων αξιωματούχων (πχ πρόεδρος της δημοκρατίας)  έτοιμος να επιτεθεί στην κοινωνία,   κάθε φορά που μπορεί να απειληθεί η ύπαρξη του ολοκληρωτικού καθεστώτος. ακόμη και με μέσα όπως οι εκλογές, ή ένα δημοψήφισμα ..

Έσπευσε βέβαια ο υπηρεσιακό υπερπρωθυπουργός Στουρνάρας να τονίσει ότι σήμερα όλα είναι υπό έλεγχο και προφανώς ο παρακρατικός μηχανισμός της παράλληλης διακυβέρνησης συνεχίζει να είναι ενεργός..

Διαβάστε: Ο Στουρνάρας ομολογεί σχεδιασμό πραξικοπήματος (και η κυβέρνηση τον στηρίζει)        


                                                          


.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.