Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σε ξένο Fund και ο "Αστέρας Βουλιαγμένης". Ξεκοκαλίζουν τη δημόσια περιουσία...

 

Μόλις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο κοινωνικής πολιτικής της συμμορίας του σύριζα, είχε γκουρμέ πιάτο την ολοκλήρωση της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης σε ξένο Fund αντί  400 εκατομμυρίων ευρώ που θα πάνε κατευθείαν στα ταμεία των ξένων επικυρίαρχων που μας έσωσαν τις ιδιωτικές τράπεζες κλπ..

Το ξένο Fund στο οποίο δόθηκε  η περιοχή του Αστέρα Βουλιαγμένης αποτελείται από Τούρκικους, Κουβετιανούς και Αμπουντιανιούς  ομίλους κεφαλαίων που θα "καταβάλουν" καμιά 400ρια εκατομμύρια ευρώ ,  όχι βέβαια στον ελληνικό λαό απ όπου αρπάζουν την δημόσια περιουσία του..

Στα ασημικά τoυ Αστέρα είναι σχεδόν όλη η χερσόνησος Μικρό Καβούρι  στη Βουλιαγμένη μοναδικής ομορφιάς και κάμποσων στρεμμάτων,  τεράστιας αξίας. Τρία ξενοδοχεία εκ των οποίων τα δύο μόνο διαθέτουν: καταστήματα, πισίνες, γυμναστήρια , σπα, καμιά 60ρια μπανγκαλόους, κάπου 280 κλίνες, συνεδριακά κέντρα, κλπ. Επίσης το αφεντικό χαρίζει  δύο ιδιωτικές παραλίες από αυτές που δεν πρόκειται να ξαναθεωρηθούν  ποτέ δημόσιες , ένα ξενοδοχείο του ΕΟΤ που μόνο αυτό έχει έκταση κάμποσες χιλιάδες τετραγωνικά, και φυσικά μία παραλιακή ακτογραμμή πάνω από 2000 μέτρα  και όλα αυτά τζάμπα από το φιλότιμο της συμμορίας του σύριζα που φαγώθηκε να "σώσει" τις συντάξεις "εκμεταλευόμενοι" τα ξένα Funds....

Διαβάστε επίσης:Υπογράφηκε η συμφωνία για την πώληση  του Αστέρα Βουλιαγμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.