Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Σε εφαρμογή το σχέδιο "Ψητός Μαροκινός". Τώρα Μαζική εκδιώξη προσφύγων απο την Ειδομένη.

 


Ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίωξης προσφύγων από την Ειδομένη από τα ντόπια ανδρείκελα της συμμορίας του συριζα και εκατοντάδες πάνοπλους πραιτοριανούς που διώχνουν βίαια από την Ειδομένη   δεκάδες πρόσφυγες.

 
Η επιχείρηση εκδίωξης είχε ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά και για την αναγκαστική αποδραματοποίηση του και τη νομιμοποίηση της επιχείρησης   χρησιμοποιηθήκαν πολλαπλοί κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί (ΜΜΕ, αγανακτισμένοι πολιτικοί, αστυνομία κλπ).

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει οργανωμένα με  τα  πληρωμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους που  μαζί με εγκάθετους πολιτικούς συκοφαντούσαν σωρηδόν το δράμα των προσφύγων, υποβιβάζοντάς τους (ψητός Μαροκινός), . Σήμερα από το πρωί ολοκληρώνεται το έγκλημα κατά των προσφύγων με τη μαζική υποχρεωτική τους εκδίωξη...
Κορυφαίες στιγμές αυτής της μεγαλοπρεπούς επιχείρησης  κατά των προσφύγων,  κατά την προετοιμασία της κοινής γνώμης,  ήταν ο τίτλος που έδωσε κοινοβουλευτικό υποκείμενο της συμμορίας του σύριζα μιλώντας για “Ψητό Μαροκινό” και ακλούθησαν  άρθρα και  τοποθετήσεις για τα “χαμένα χρήματα” από τις διακοπές των δρομολογίων των τρένων ..  από αυτούς που “έχασαν” τα  δεκάδες δις των τραπεζών (μόνο 40δις από την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση έχασε το δημόσιο). Στημένα άρθρα για  προβλήματα στους ντόπιους από τους πρόσφυγες  κλπ..  όλα για να προετοιμάσουν την επιδρομή των πάνοπλών πραιτοριανών μετά και τις τελευταίες εντολές που 'έδωσαν οι ξένοι επικυρίαρχοι (Frontex κλπ) στους ντόπιους υπαλλήλους τους. 

Η επιχείρηση είναι εξόχως ντροπιαστική και απάνθρωπη ακόμη και για τα ανδρείκελα της συμμορίας του συριζα και για αυτούς τους λόγους πριν την επιδρομή των πάνοπλων αστυνομικών κατά των προσφύγων, εκδιώχθηκαν αλληλέγγυοι και ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.