Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τεράστια επιτυχία της αριστερής κυβέρνησης κατά της μεγαλο φοροδιαφυγής. Συνέλαβαν και διέσυραν καστανά στη σαλονίκη.



Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη των Σταθάκη, Φλαμπουράραρη, Παπαδημούλη  και λοιπά Ρουφ Γκάρντεν υποδέχθηκαν την είδηση της επιτυχίας της τεράστιας επιχείρησης κατά της μεγαλοφοροδιαφυγής,  που ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη ενός καστανά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η είδηση της σύλληψης του καστανά χαροποίησε ιδιαίτερα το κυβερνητικό επιτελείο  μιας και έρχεται να συμπληρώσει την επίσης επιτυχή σύλληψη μιας κύριας σε λαϊκή  που τόλμησε να πουλήσει αφορολόγητα μερικά ματσάκια μαϊντανό.
Ο πόλεμος κατά της μεγαλοφοροδιαφυγής ξεκίνησε και είναι αδίστακτος όπως είχε πεί και ο αρμόδιος "φορουπουργός" , ο Αλεξιάδης..  Κατά τη σύλληψη και διαπομπή του καστανά έσπευδε ταχέως  ο Τσακαλώτος να ηρεμήσει τα πνεύματα της μεγαλοαστικής Τάξης δηλώνοντας ευθαρσώς ότι για τους πλούσιους δεν υπάρχουν έλεγχοι μιας και δεν προλαβαίνουν οι θεσμοί να τους ελέγξουν, αρά καμία ανησυχία .. ..
Κανείς πλέον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με ελαφρότητα το δόγμα της μηδενικής ανοχής που  αφορά μόνο αυτούς που "προλαβαίνουν" και που βέβαια δεν είναι οι πλούσιοι,  με το οποίο η αριστερή κυβέρνηση των ανδρείκελων της συμμορίας του σύριζα δεν αφήνει ούτε κάν υπονοούμενα για το πώς και ποιά "φοροδιαφυγή" θα πολεμήσει !!!!

Διαβάστε επίσης: Θεσ/νίκη: Ολάκερη ομάδα αστυνομικών για να συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.