Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πολιτικές διώξεις για την κατάληψη των "ανακτόρων" των ΑΝΕΛ των μνημονίων.




Συνεχίζοντας τις πρακτικές των πολιτικών συλλήψεων των ολοκληρωτικών καθεστώτων,  τα ανδρείκελα του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν σε δικαστικές πολιτικές διώξεις όσους συνέλαβαν οι δεκάδες χωροφύλακες που έδρασαν για την απελευθέρωση των γραφείων των ΑΝΕΛ από αναρχική συλλογικότητα που έκανε την κατάληψη.

Η κατάληψη των γραφείων των ΑΝΕΛ(κώμα που "συγκυβερνά" με ΣΥΡΙΖΑ, ΔΝΤ, Γερμανούς-Ε.Ε κλπ))έγινε για να καταδείξει την εγκληματική πολιτική των Μνημονίων στις ζωές των ανθρώπων, στην εργασία, στην οικονομία, στην φτώχεια , μια πολιτική που στηρίζουν τα ανδρείκελα των ΑΝΕΛ και μάλιστα στην πιο ποταπή εκδοχή του σεσημασμένου μνημονιακού πολιτικού προσωπικού. Αυτών των πολιτικών της απόλυτης υποτέλειας και του φανατικού "δοσιλογισμού", όρος δανειζόμενος από το εθνικοπατριωτικό λεξιλόγιο των μνημονιακών πατριωτών των ΑΝΕΛ.

Την ευθύνη ανακατάληψης των κομματικών ανακτόρων των ΑΝΕΛ είχε ο αριστερός ΠΡΟΠΟ, «λοχίας τεθωρακισμένων» και στην διάθεσή του, δεκάδες χωροφύλακες έτοιμους να υπερασπισθούν μέχρι τελευταίας ρανίδας του ρέζους τους, το καθεστώς των Μνημονίων και τα ανδρείκελα του.
Οι συλληφθέντες της κατάληψης των γραφείων ,  κατηγορούνται για γνωστές και από άλλες παλαιότερες διώξεις, κατηγορίες όπως διατάραξη κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.