Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Δεν πήραν οι Όλγες το Βούτση μαζί τους , τον άφησαν να “εργαστεί” στο σαιτ της Βουλής.



Είναι απίστευτη η βουλιμία διαφθοράς που δείχνουν τα καλόπαιδα της συμμορίας του συριζα.
Σε ελάχιστο χρόνο λειτουργίας της νέας υπαλληλίας και τα υποτελή πολιτικά υποκείμενα του συριζα δείχνουν τέτοια προσαρμοστικότητα στο καθεστώς διαφθοράς που παρέλαβαν που ακόμη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα έχουν προσπεραστεί και μάλιστα με μεγάλες ταχύτητες.
Οι αλλοδαποί επικυρίαρχοι και τα ντόπια κυκλώματα των “ολιγαρχών” της πεντάρας (εργολάβοι, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογρλαφοι κλπ) τρίβουν τα χέρια τους από χαρά για τα καινούργια γκεσέμια που βρήκαν για τις δουλειές τους, δεν περίμεναν τέτοια “προσαρμοστικότητα”, είχαν μάθει με τους καλοταϊσμένους Πασοκους και ΝΔ και φοβούνταν από τις “αλλαγές”, αδίκως όμως...

Έκατσε ο Βούτσης στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καθαρίσει τον τόπο από τις ενοχλητικές μεθοδεύσεις/ελέγχους κατά τις SIEMENS. Πήγε ο αθεόφοβος (όχι σαν τον όσιο Φίλη) και έκανε delete πάνω στις παραπομπές που υπήρχαν στο σαιτ της Βουλής και αφορούσαν τα πορίσματα του Χρέους και της SIEMENS. Μίσος ο Βούτσης για ότι προσβάλει το θεάρεστο λειτούργημα της SIEMENS στην Ελλάδα, έστω και αν είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και κανένα θεσμικό ένεκα και της παρουσίας του. Όταν πλέον έσβησε τις ηλεκτρονικές παραπομπές κάλεσε να τον αποθεώσουν στα κεντρικά δελτία του MEGA για το κατόρθωμά του !!!!!! και κείνοι τον αποθέωσαν !


Σε αυτό το σημείο όμως , σε αυτή τη νέα καμπή, να εξηγηθούμε:

Ο Βούτσης δεν είναι Μητσοτάκης (όποιας γενιάς) να είναι καλωδιωμένος με τη SIEMENS με τηλέφωνο, πλυντήρια, μουλτι και μίζες . Ο Βουτσης δεν έχει πάρει ούτε μία δραχμή(ή ευρώ για τους ακροδεξιούς ευρωπαϊστές) από τη SIEMENS για τις υπηρεσίες του. Το κάνει καθαρά για λόγους ευσυνειδησίας, γιατί έτσι νιώθει απέναντι στους ανωτέρους του.
Ο Βούτσης δεν είναι απλά ο άνθρωπος των Γερμανών που “θα πλύνει τα πιάτα” είναι ο άνθρωπος τους , αυτός που “Θέλει να τους πλύνει τα πιάτα” (που λέει και ο ποιητής), είναι η χυδαία φωνή που ουρλιάζει ότι «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» για αυτό και η φρέσκια αφελέστατη πρεμούρα του, να σβήσει τις ηλεκτρονικές παραπομπές, σαν να έσβηνε μια και καλή αυτό το ενοχλητικό κεφάλαιο των ελέγχων και των πορισμάτων τόσο για το Χρέος που αποδευκνείεται ότι είναι προϊόν καταλήστευσης ενός ολόκληρου Λαού , όσο και για το πλιάτσικο και τις μίζες  της SIEMENS.


Διαβάστε:

«Επιχείρηση ομερτά εναντίον της Επιτροπής Αλήθειας» (Βίντεο) - Ζ. Κωνσταντοπούλου: "Διαπιστευτήρια στην διαπλοκή"

Το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας καθώς και την έκθεση για το τρίτο μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.