Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η συμμορία του Τσίπρα, παραδίδει τα κλειδιά της κυβέρνησης…. στην Τράπεζα Πειραιώς και στο Χριστοδουλάκη.


 

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός  από την τεχνητή διάλυση   της πρώτης φοράς  αριστεράς  στη μετάβαση της υπηρεσιακής κυβέρνησης ( στη συνέχεια της "οικουμενικής" )στα χέρια ανθρώπων των τραπεζών(Πειραιώς) και του "παλιού πολιτικού συστήματος εξουσίας" κατά τις ακριβείς εντολές των επικυρίαρχων .

«Οι εκλογές είναι λύση και όχι πρόβλημα στην κρίση» είχε κράξει από το ράμφος της  η Μέρκελ, εξομολογώντας σε όλους τις ολοκληρωτικές προθέσεις που πρόκειται να κατασκευαστούν με τη διαδικασία των εκλογών  που  δρομολογεί η συμμορία του Τσίπρα.


Στη λίστα των υπηρεσιακών υπουργών περνά όλο το αβάν γκατέ  της περιόδου που έχτισαν οι μίζες, οι τραπεζίτες διεφθαρμένων τραπεζών, η σάπια ντόπια αριστοκρατία, τα κόμματα της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ , των ΜΜΕ των εφοπλιστών και εργολάβων του δημόσιου πλούτουκλπ.
Όλος αυτός ο πολιτισμός της διαφθοράς που ρήμαξε μία ολόκληρη χώρα. Αυτός ο πολιτισμός που αποτελεί  τον εκλεκτό συνομιλητή και ντόπιο συνεργάτη των επικυριαρχων του ΔΝΤ , της Μέρκελ κλπ, αυτό το σάπιο σύστημα δρομολόγησε στην επιστροφή  του στην κυριαρχία η συμμορία του Τσίπρα, μιας και τα διεφθαρμένα κόμματα(πχ ΠΑΣΟΚ) που τους σταυλιζαν  διαλύθηκαν απο τις επιλογές  του λαού.


Εξέχοντα πρόσωπα όπως ο Χριστοδουλάκης, αντιπρόεδρος της Πειραιώς και αρχιτέκτονας της πειραγμένης εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ και βέβαια υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, των χρηματιστηρίων, των Ολυμπιακών αγώνων,  των Τσουκάτων,  της SIEMMENS (την επιτροπή για τη SIEMMENS, για το χρέος κλπ, τα θυμόμαστε;),  αυτός ο τιτάνας είναι πλέον στυλοβάτης της μεταβατικής(;) κυβέρνησης που συμφώνησε η συμμορία των ανδρείκελων του Τσίπρα..
Υπηρεσιακή πρωθυπουργός και « πρώτη φορά γυναίκα»  για να ταιριάζει με το «πρώτη φορά αριστερά» της συμμορίας του Τσίπρα,  η Θάνου, εξέχων δικαστής που στην εποχή του Μνημονίου και της ανθρωπιστικής κρίσης του λαού αυτή  αποφάσισε ότι το χαράτσι των επικυρίαρχων που έβαλαν κατόπιν εντολής τους, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κοπεί   το ανεξόφλητο πλέον ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά, ήταν νόμιμο.
Εμ!  μετά από αυτό πως να μην αποφασίσουν και οι επικυρίαρχοι θεσμοί ότι δεν ήταν το πλέον κατάλληλο άτομο  για υπηρεσιακή πρωθυπουργός!! Οτιδήποτε άλλο θαταν "μονομερή ενέργεια"

και μία παλαιότερη φωτό απο τα σημερινά αποκαλυπτήρια της υπηρεσιακής κυβέρνησης:

                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.