Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Είμαστε η κάθε λέξη του Συντάγματος...του ΔΝΤ!. Το ολοκληρωτικό καθεστώς οργανώνει τις πολιτικές του διώξεις.




Με οδηγία που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή απο το υπερΥπουργείο της τρόικας(εδώ το ΒΗΜΑ) ανακοινώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο για το που θα δοθεί βάρος απο τους παρακρατικούς και κρατικούς μηχανισμούς καταστολής . Μπορεί το plan B να θεωρήθηκε απο τον Πανούση ως ςεσχάτη προδοσία στην περίπτωση όμως των μαζικών πολιτικών διώξεων οργανώνεται σχέδιο βίαης καταστολής, “προληπτικά”, εκτός Συντάγματος εντός οδηγιών ΔΝΤ, μιας και το Σύνταγμα ορίζει ρητά ότι η αστυνομική παρουσία προβλέπεται μόνο εφόσον συμβεί η παραβατική πράξη, εδώ ούτε παραβατική πράξη, αλλά καθόλα πολιτικές. Πολιτικοί χώροι, αναρχικοί, στέκια και καταλήψεις έωα ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές θα νιώσουν την αστυνομική εποπτεία και την συνακόλουθη κρατική καταστολή σε όλο το εύρος της.

Τα σχέδια των υποτελών  της Τροικας αναφέρονται χαρακτηριστικά σε μεγάλης κλίμακας κατασταλτικές επιχειρήσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και συνολικά στο χώρο των αναρχικών. Εξαγγέλουν την  ποινικοποιήση εξ αρχής ολόκληρων πολιτικών χώρων και  προχωρούν για την συγκρότηση των ολοκληρωτικών  των καθεστωτων των Μνημονίων και κυρίως την προστασία τους απο τις δίκαιες αντιστασεις ..

Βιάζονται να ονομάσουν τρομοκρατικές ενέργειες και επιθέσεις, τις αντιστάσεις κατά των μακελάρηδων των ξενόφερτων μνημονιακών καθεστώτων και γενικά οργανώνουν το χώρο της πλήρης αποδοχής των όποιων διεστραμμένων κρατικών επεμβάσεων άγριας καταστολής . Ήδη έχουν ανακοινωθεί βασανισμοί, μαζικοί ξυλοδαρμοί , δικαστικές πανομοιότυπες καταδικαστικές αποφάσεις κλπ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα κρίνεται απο τις “αρχές” ως ιδιαίτερα κρίσιμο εν όψη της πλήρους προσαρμογής του ΣΥΡΙΖΑ στο ολοκληρωτικό καθεστώς των Μνημονίων με συνεχείς υπογραφές σε μία σειρά μημνονιακούς σχεδιασμούς, Μνημόνια, ξεπούλημα ιδιωτικοποιήσεων, ευρείες κυβερνητικές “συνθέσεις” κλπ .
Η υποτέλεια των υπογραφών θα ξεχειλίσει και κρίνετε ως επισφαλής η κοινωνική ησυχία με αυτά τα δεδομένα συν του τεράστιου κοινωνικού μέρους που αρνείται να δει προοπτική στα ξενόφερτα Μνημόνια, όπως και το τεράστιο σε μέγεθος εκφρασμένο ΟΧΙ που δόθηκε παρακάμπτοντας τους μέχρι πρότινος πανίσχυρους τηλεοπτικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς, οι διοικούντες στην Ελλάδα είτε τα ντόπια ανδρείκελα είτε οι ξένοι επικυρίαρχοι μηχανισμοί έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν καλοκαιριάτικα και να στρέφουν τις οπλισμένες κάννες τους στις πολιτικές περιοχές των αντιστεκόμενων..
Η ιστορία δεν είναι ιστορία της καταστολής, είναι γεμάτη απο ιστορίες των αγώνων για ελευθερία και αξιοπρέπεια, μπορεί να γνώρισε ήττες απο τη δύναμη των όπλων της εξουσίας μπορεί να γνώρισε και νίκες με μεγάλο πάντα τίμημα, αλλά πάντα αυτοί οι αγώνες δινόταν όπως ακριβώς επιφυλάσσει και η δική μας συνέχεια

"
Ακολουθούν εδάφια απο τις οδηγίες που διένειμαν οι τροιακανοί μέσω του ΒΗΜΑ και άλλων στοχευμένων ΜΜΕ.

Οι οδηγίες ως άρθρο  έχουν τίτλο :

Το «μαύρο φθινόπωρο» της ΕΛ.ΑΣ.

και υπογράφονται απο το Λαμπρόπουλο γνωστό δημοσιογραφο των μηχανισμών .

"Πολυσέλιδο σχέδιο «εκκαθάρισης» των Εξαρχείων έχει καταστρώσει τις τελευταίες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ., με τον φόβο ενός «μαύρου φθινοπώρου» από κινητοποιήσεις αντιεξουσιαστών και όχι μόνο, με αφορμή κυρίως το νέο Μνημόνιο.
Το σχέδιο αυτό, για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Γιάννης Πανούσης, προβλέπει ταυτόχρονες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. σε σειρά στόχων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Εξαρχείων, προκειμένου να πληγούν ορμητήρια αναρχικών αλλά και εστίες παράνομων δραστηριοτήτων.

Ακόμη σε ετοιμότητα είναι και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με τον φόβο επιθέσεων από οργανώσεις αντιεξουσιαστών αλλά και ομάδες ένοπλης δράσης που θα αναζητήσουν αφορμές στα «αντιλαϊκά μέτρα της τρόικας» αλλά και στη ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό παρά την εικόνα που υπάρχει ότι οι τελευταίες οργανώσεις «αντάρτικου πόλης» - ύστερα και από την αποκάλυψη του σχεδίου «Γοργοπόταμος» και την επιχείρηση στη «γιάφκα» της Αγχιάλου - έχουν αποδιοργανωθεί. "

"Τα στελέχη των διωκτικών αρχών προχωρούν λοιπόν σε εκτιμήσεις για έναν «μαύρο Σεπτέμβρη», με ανάλογη συνέχεια όταν θα αρχίσει ο κύκλος των σκληρών μέτρων του τρίτου Μνημονίου, θα υπάρξουν πιθανόν λαϊκές αντιδράσεις αλλά θα προκύψουν και αστάθμητοι παράγοντες από τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ώρα των αντιεξουσιαστών Οπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούν τις εξελίξεις, «όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πολιτική σκηνή είναι προφανές ότι θα ενισχύσουν τον αντιεξουσιαστικό χώρο που θα βρει νέα ερείσματα για να δώσει βροντερό "παρών", έχοντας πλέον ανοιχτό μέτωπο με την κυβέρνηση που θα τη θεωρεί εχθρική. Γι' αυτό φοβόμαστε ότι οι αντιεξουσιαστές θα επιχειρήσουν από τις επόμενες εβδομάδες να πιέσουν το κυβερνητικό σχήμα με σειρά δυναμικών ενεργειών και να προκαλέσουν αναστάτωση. Και αυτό φάνηκε στα γεγονότα της 15ης Ιουλίου όπου είχαν ολοκληρωμένο σχέδιο επιθέσεων που απετράπησαν, και με την παρουσία δεκάδων αλλοδαπών. Εχουμε κύριο μέλημα να μη δοθεί καμία αφορμή με τον τραυματισμό κάποιου πολίτη ή άλλη απρόβλεπτη κίνηση που μπορεί να πυροδοτήσει νέο κύκλο βίαιων ενεργειών, όπως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2008 μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Γιατί αυτό θα είναι ό,τι το χειρότερο».
Μάλιστα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ενδεικτικά κείμενα σε μπλοκ αντιεξουσιαστών όπου ανάμεσα στα άλλα μνημονεύεται: «Καμιά αυταπάτη για τον εξωραϊσμό του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης, καμία εμπιστοσύνη στους διαμεσολαβητές της κοινωνικής οργής. Οργάνωση της κοινωνικής και ταξικής αντεπίθεσης για την καταστροφή του κράτους, του καπιταλισμού, της ΕΕ και κάθε υπερεθνικού πολιτικοοικονομικού μηχανισμού εξουσίας».
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο «κάθαρσης» στην περιοχή των Εξαρχείων που αφορά χώρους από όπου εκπορεύονται εμπρηστικές επιθέσεις, ενέργειες σε βάρος αστυνομικών αλλά και εστίες εγκληματικότητας. Το σχέδιο συντάχθηκε τον τελευταίο καιρό με βάση αναφορές υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που σχετίζονται με το «άβατο των Εξαρχείων». Ανάμεσα στα άλλα προβλέπει τον εντοπισμό χώρων από όπου τροφοδοτούνται οι επιθέσεις αναρχικών, να αδρανοποιηθεί το σύστημα ενημέρωσής τους για τις κινήσεις των αστυνομικών, επιδρομές σε χώρους που υπάρχουν παράνομα προϊόντα κ.τ.λ. "

"Οπως σημειώνουν στο «Βήμα της Κυριακής» αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη  (οι γνωστοί ΚΥΠατζήδες)(, «αυτή η χρονική περίοδος φαίνεται ότι ίσως είναι η πιο ενθαρρυντική για εμάς όσον αφορά τη δράση του εγχώριου αντάρτικου πόλης."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.