Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Εορταστικό τσιμπούσι δημοκρατίας, είς μνήμην. . .



 

Γιόρτασαν την εκ νέου  εναπόθεση της δημοκρατίας στο σάβανο των Μνημονίων τα ανδρείκελα των κοινοβουλευτικών κομμάτων των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΟΤΑΜΙ μαζί με την εξοχότητα του Πάκι..
Περισσεύει η υποκρισία και η υποτέλεια των ντόπιων ανδρείκελων των Μνημονιακών ξενόφερτων καθεστώτων να κηρύσσουν γιορτές δημοκρατίας πάνω στα συντρίμμια μίας χώρας, ενός λαού και των επιλογών του.. Όλοι τους μαζί   για μία  δημοκρατία που οι ίδιοι διέλυσαν γιατί δεν αποτελούσε αξιόπιστη "εναλλακτική λύση" για τους τραπεζίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους και επικυρίαρχους, τα δικά τους αφεντικά.

Λίγες μόλις ώρες μετά τα παλλαϊκό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στη συνέχιση των Μνημονιών διαλύοντας το μπλόκ των «ΝΑΙ σε όλα» όπως διατυπώθηκε στο δημοψήφισματης 5ης Ιουλίου, αυτά τα ανδρείκελα  υπέγραψαν κάθε διεστραμμένη όρεξη των ξένων επικυρίαρχων μηχανισμών του ΔΝΤ , της Ε.Ε και των διεθνών τραπεζιτών τοκογλύφων,  έκατσαν και στο τραπέζι όλοι μαζί για ένα κοινό γεύμα.. Το γκουρμέ πιάτο τους: η Δημοκρατία.
Υπόχρεη όλοι τους σε τραπεζίτες, σε εργολάβους, υπάλληλοι ξένων κέντρων εξουσίας,  φοβισμένα ανθρωπάρια που καμώνονται τους τιμητές  της Δημοκρατίας που για αυτούς δεν αποτελούσε ποτέ “εναλλακτική λύση”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.