Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απίστευτη ξευτίλα των πρόθυμων "ΝΑΙ στα Μνημόνια". Τους έδωσαν πανό ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ και το κράταγαν για 20 λεπτά..

 

Απίστευτων κιλών η υποτελής προθυμία των "ΝΑΙ στα Μνημόνια" αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τι είναι αυτό που τους συνδέει με παράσιτα πολιτικούς, με αστείους γελωτοποιούς των Μνημονίων, με αδίστακτους τραπεζίτες , με τη φθήνια των σάπιων ΜΜΕ των Βαρδιλογιανολάτσιδων με τους ξένους επικυρίαρχους των ΔΝΤ και Ε.Ε ... 

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Το κοπάδι των προθύμων του "ΝΑΙ στα Μνημόνια" είχε συγκεντρωθεί για μαζικό στάβλισμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.  Μαζεύτηκαν εκεί και χαχάνιζαν τη σπουδαιότητα και την αξία του να είσαι υποτελής πρόθυμος σε ξένους επικυρίαρχους και το ντόπιο σάπιο σκυλολόι τους(Σημίτηδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες και λοιπούς Φαυλους) ..

Μπήκαν στη συγκέντρωσή τους κάτι τυπάκια καλά,  κάτι ωραίοι  σύντροφοι, ντυμένοι με τις "φορεσιές" των πρόθυμων φιλελέδων. Εκεί  άνοιξαν και τους έδωσαν να κρατήσουν(στο πλήθος)  ένα τεράστιο πανό που έγραφε ΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ , όλα γραμμένα στη γραμματοσειρά που έχουν συνηθίσει οι υποτελής "πρόθυμοι" του ΝΑΙ στα Μνημόνια.
Χωρίς να το πολυκαταλάβουν  έκατσαν κρατώντας το πανό για κάνα 20λεπτο, βγάζοντας φωτογραφίες και χειροκροτώντας το αξιοθαύμαστο προσωπικό τους και χαρμόσυνο event..

Αναλυτικά από τους ίδιους:
                                        
                        ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ, το λένε και οι ίδιοι!!!.

Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ".

Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο "προτρέψαμε" τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαική και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο)
Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι.

Η κρισιμότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα. Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε.

Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού.
Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.