Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ενάντια στα Μνημόνια και την επιστροφή σε ακροδεξιά φασιστικά καθεστώτα. Συνάντηση Κυριακή 21/6, 7:30μμ



Συναντιόμαστε και σημειώνουμε πως ο αγώνας ενάντια στα Μνημόνια και την επιστροφή στα ακροδεξιά φασιστικά καθεστώτα είναι συνεχής.
Οι ακροδεξιές δυνάμεις ντόπιων υποτελών και ξένων επικυρίαρχων που κατασπάραξαν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις εργαζομένων και συνταξιούχων , υπέγραψαν την υποθήκευση όλης της Ελλάδας και είχαν προσυμφωνήσει στο συνολικό ξεπούλημα οτιδήποτε δημόσιο(υπηρεσίες, ορυκτός και φυσικός πλούτος κλπ) είχε αξία , προωθούν και σήμερα τις φασιστικές ακροφιλελεύθερες  επιδιώξεις.

Οι επιδιώξεις των ξένων επικυρίαρχων (ΔΝΤ. Γερμανών κλπ) και των ντόπιων υποτελών τους (κόμματα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, Ποτάμι, ΜΜΕ κύκλοι βιομηχάνων και εφοπλιστών, τραπεζίτες κλπ), δεν επιμένουν μόνο σε ξενόφερτα προγράμματα Μνημονίων που ισοπέδωσαν εργαζόμενους, συνταξιούχους, που διέλυσαν ή ξεπούλησαν δημόσιες επιχειρήσεις που  κατέστρεψαν την Ελλάδα, αλλά έχουν στρατηγικό τους στόχο την αντικατάσταση εθνικών κυβερνήσεων όχι μόνο εδώ(πχ, Ουκρανία κλπ) από δικά τους όργανα που δεν θα διστάζουν να εφαρμόσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα βίας  πάνω στους λαούς.


Κυριακή 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία (έναντι εκκλησιαστικού καταστήματος Αγ. Δημητρίου).



Ενάντια στα Μνημόνια και την επιστροφή σε ακροδεξιά ξενόδουλα  καθεστώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.