Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κατασχετήριο της γαλάζιας πολυκατοικίας της ΝΔ στη Συγγρού. Πάει το τσαρδάκι της ΝΔ στη Συγγρού.


Μπράβο, συγχαρητήρια.


Χάλασαν τη σημερινή εθνοσωτήριο μέρα του Σαμαρά, το πήρε το γράμμα και πλάκωσαν  τα άσχημα τα νέα.
Βγάζουν σε κατάσχεση  το τσαρδάκι της ΝΔ στη Συγγρού λόγω συνεχών απλήρωτων ενοικίων και λοιπών λογαριασμών , δεν ξέρουν από πότε έχουν να πληρώσουν ενοίκιο, από πότε έχει  κάνει στάση πληρωμών η ΝΔ. Ένα πράμα σαν τον ΠΑΣΟΚ η ΝΔ, όλα απλήρωτα, όλα φαγωμένα, τι διάολο κοινό διαχειριστή είχαν.
 Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το τσαρδάκι της ΝΔ στη Συγγρού, η γνωστή γαλάζια  πολυκατοικία της αλησμόνητης δεξιάς έχει τη δική της ιστορία. Τι φιλοξένησε  ολόκληρες αγέλες  τραμπούκων , τι τους   Μητσοτακαίους . Όλα  θαυματουργές  εικόνες όλων των εποχών  Σακούλες με  μίζες, η SIEMMENS, τον Καραντζαφέρη , το μπουμπούκο, το Βορίδη ,  τους  χουντικούς σκελετούς στο υπόγειο.. τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.
 Τι γλέντια και χαρές, όταν ψήφιζαν τα επαχθή και δουλοπρεπή Μνημόνια, όταν διέλυαν τις κρατικές τράπεζες και έτρωγαν τα ταμεία τους μαζί με το Βαρδιλογιάννη, το Λάτση, το Σάλα, όταν απέλυαν κόσμο και κοσμάκι, όταν έβριζαν τους συνταξιούχους, τις καθαρίστριες κλπ όλοι οι όροφοι κρύβουν σπουδαίες αναμνήσεις  Κόσμημα ήταν αυτό,  δεν ήταν πολυκατοικία. 
Τώρα έρχεται μία “ανακεφαλαιοποιημένη” τράπεζα και σου τρίβει το κατασχετήριο στα μούτρα και είναι και εθνοσωτήριος  μέρα  21ηης Απριλίου, ε! αυτό είναι εκδίκηση.   Πάει  ο  γαλάζιος μύθος, πάει και η γυαλάδα από το κόσμημα, κατασχετήριο στο όνομα της  ΝΔ στα χέρια του  Σαμαρά.. 

Αρχικά το τσαρδάκι της ΝΔ στη Συγγρού άνηκε στον πολύ επιχειρηματία  Μπάμπη Βωβό, της γνωστής οικογένειας, στη συνέχεια το πήρε η τράπεζα γιατί ο Βωβός έχασε κάτι καλές δουλειές με το δημόσιο  που τις είχε στήσει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ενώ η συνέχεια του στην ιδιωτική αγορά τον οδήγησε στη φυλακή. Η τράπεζα πήρε μαζί με τα ντουβάρια από τη γαλάζια πολυκατοικία της ΝΔ στη Συγγρού  και τα απλήρωτα ενοίκια,  τα οποία θέλει και να εισπράξει. Ούτως ή άλλως  οι τραπεζίτες δεν έχουν  υποχρέωση στο Σαμαρά και στους υπόλοιπους μιας και τους είχαν προ πολλού  ταϊσμένους , δικά τους κατοικίδια ήταν, τώρα όμως θέλουν  τα νοίκια τους, έτσι είναι οι ιδιοκτήτες ..
Και κάπως έτσι μέσα από αυτή τη φοβερή διαδρομή και αυτή τη φοβερή μέρα , κατέληξε το κατασχετήριο στη ΝΔ, στην αγκαλιά του Σαμαρά ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.