Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση και βίντεο από την καταλυμένη Πρυτανεία. Ενάντια στη μαφία των ΜΜΕ.


Εδώ και μέρες τα δελτία ειδήσεων που έχουν στήσει οι εφοπλιστές, τραπεζίτες και εργολάβοι αυτής της ελληνικής μαφίας , ουρλιάζουν εναντίων των αναρχικών που έχουν καταλάβει την Πρυτανεία στο κέντρο της Αθήνας. Οι ειδήσεις για ναρκωτικά, για δολοφονίες που θα γίνουν, για καταστροφές όλα ντυμένα με τη γνωστή ηθικοπλαστική των ρουφιάνων και διεφθαρμένων δημοσιογράφων που παρασιτούν κάτω από τα γνωστά αφεντικά των ΜΜΕ όπως του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Κυριακού κλπ.  Όλες ξακουστές  λέρες αυτής της χώρας. Όλη αυτή η δημοσιογραφική πορνεία που θέλει να πιστεύει ότι αποτελεί ρόλο κυρίαρχου ρυθμιστή, κάτι που είχαν αποδεχθεί , διεφθαρμένα και σταβλισμένα σε αυτούς  πολιτικά μέρη(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ κλπ).
   Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ δεν συκοφαντούν μόνο τους καταληψίες της Πρυτανείας αλλά και τους δεκάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είναι τα ίδια διεφθαρμένα ΜΜΕ που στήριζαν τις ξενόδουλες κυβερνήσεις των ακροδεξιών του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ στην εφαρμογή των ελεεινών Μνημονίων .


Σε απάντηση όλης αυτής της δημοσιογραφικής μαφίας του mega, ant1 skai κλπ που έχει τη δυνατότητα να δίνει εντολές απο τα  διεφθαρμένα κόμματα και το πολιτικό τους προσωπικό(πχ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, μπουμπούκος κλπ) έως τις κάνες της αστυνομίας και τους εισαγγγελείς που στήνουν πολιτικές διώξεις σύμφωνα με τα βρώμκα δελτία των 8 ,  δημοσιεύουμε ένα βίντεο και μία ανακοίνωση από τους καταληψίες της Πρυτανείας, θεωρώντας δίκαιο και καθαρό τον αγώνα τους σε αντίθεση με το βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ.  
                           
Ενάντια στο ψέμα, την προπαγάνδα και την αστυνομοκρατία. Ενάντια στον αστυνομικό αποκλεισμό της πρυτανείας.

Ο λόγος που τους τρομάζει η πρυτανεία αλλά και όλα τα εγχειρήματα αλληλεγγύης και αντίστασης που αναπτύσσονται, είναι η διακίνηση ανατρεπτικών ιδεών και η εφαρμογή τους από το πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους. Διακινητές ναρκωτικών είναι οι μπάτσοι και οι μαφιόζοι που έχουν μετατρέψει την περιοχή του κέντρου της Αθήνας σε κερδοφόρα επιχείρηση για τους ίδιους και τα συμφέροντα που υπηρετούν. Εγκληματίες και καταστροφείς το κοινωνικού πλούτου παραμένουν διαχρονικά οι λήσταρχοι του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου που παρασιτούν εις βάρος των εργαζομένων. Η κατειλημμένη πρυτανεία είναι η φωνή των απεργών πείνας και των δίκαιων αιτημάτων τους.
Θεωρούμε προσωπικά υπεύθυνο τον πρύτανη Δημόπουλο για οποιαδήποτε απόπειρα εκκένωσης της κατάληψης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρυτανεία αυτή το περασμένο φθινόπωρο κλείδωσε τους εργαζόμενους μέσα στο κτήριο επιβάλλοντας συνθήκες στρατοπέδου συγκέντρωσης. Είναι υπόλογοι με βάση της καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΠΑ, αλλά και της επιθεώρησης εργασίας ότι εξέθεσαν τους εργαζόμενους σε κίνδυνο ζωής με αυτές τις πρακτικές.
  • Απέναντι στη συκοφάντηση και το συνειδητό ψεύδος εκ μέρους των πρυτανικών αρχών και των ΜΜΕ που μιλούν για απώλεια ζωών από ναρκωτικές ουσίες –προϊόν  της νοσηρής φαντασίας και της κακοηθείας τους- και επικαλούνται για λογαριασμό της κρατικής καταστολής τη θεωρία των δυο άκρων, αξιοποιώντας τις προκλήσεις και τις προβοκάτσιες φασιστοειδών.
  • Απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει στηθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο με την ασφυκτική περικύκλωση και αποκλεισμό της πρυτανείας από ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και ασφαλίτες με προσαγωγές και συλλήψεις, απαντάμε:
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους και όλους τους αγωνιζόμενους, Τρίτη 9:00 στην κατειλημμένη πρυτανεία.
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στις  11:00 στην Ευελπίδων στο κτήριο 16.
Μοτοπορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους, Τρίτη στις 17:00 (Συγκέντρωση Προπύλαια).
Εκδήλωση- Συζήτηση για τον κουκουλονόμο την Τετάρτη στις 18:00 στην κατειλημμένη πρυτανεία.
Κατάληψη πρυτανείας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.