Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σήμερα η αποτροπή πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Άρτας, στς 15:30μμ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.


Σήμερα το μεσημέρι στις 15:30μμ , στο Ειρηνοδικείο Άρτας θα πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας συμπολίτη μας. Η τράπεζα που  προβαίνει στον πλειστηριασμό  eurobanκ, είναι μέρος των τραπεζών που μαζί με το ακροδεξιό πολιτικό προσωπικό και τα ΜΜΕ επέβαλαν στην Ελλάδα οικονομικές πολιτικές στοχευμένης υποτίμησης όλων των πτυχών της οικονομίας ενώ παράλληλα καρπώθηκαν τεράστια ποσά σε δις ευρώ που τα κατασπάραξαν στην κυριολεξία χρεώνοντας τα στον ελληνικό λαό.Η λεηλασία του πλούτου, των δανεικών που κατάφαγαν στον όνομα του λαού, η διάλυση των μικρομεσαίων, η υποθήκευση όλων μας σε ακροδεξιά ολοκληρωτικά καθεστώτα του Μνημονίου, είναι έργο και των τραπεζών .

Σήμερα απέναντί τους βρίσκεται μία οικογένεια που μετά τους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς και τις πολιτικές φτώχειας που μας επέβαλλαν, έρχονται να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία της. Η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό την ακίνητη περιουσία και ολοκληρώνει την εξόντωση και αυτής της οικογένειας (όπως και χιλιάδων άλλων στην Ελλάδα των Μνημονίων).
Την ίδια ώρα του πλειστηριασμού περίπου στις 15:30 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Άρτας έχει καλεστεί συγκέντρωση που έχει μοναδικό στόχο την αποτροπή του πλειστηριασμού και τη στήριξη αυτής της οικογένειας.
Υπάρχουν χίλιοι λόγοι, πολιτικοί , ηθικοί, κοινωνικοί  κλπ,  να βρεθεί κάποιος εκεί μαζί με τους συμπολίτες μας και Ενάντια στα αρπακτικά των τραπεζιών .
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι κάποιος εκεί και να παραμένει τελικά Μόνος του.

Το ΣΩ.Β.Α Άρτας σε συνεργασία με το ΜΕ.Τ.Α Άρτας(και με άλλες συλλογικότητες και αγωνιστές), στηρίζουν  την αποτροπή του πλειστηριασμού και καλούν  τα μέλη , φίλους και συντρόφους,  να στηρίξουν αυτή τη δράση, που δεν αποτελεί μεμονωμένη ενέργεια αλλά σημείο μιας πολιτικής και κοινωνικής διαδρομής  Αντίστασης και Αξιοπρέπειας.
      

ΣΩ.Β. Α Άρτας                                                                ΜΕ.Τ.Α ΆΡΤΑΣ(Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.