Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Kein Schritt zurück ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Σήμερα το απόγευμα το κάλεσμα για το eurogroup.



Kein Schritt zurück
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Από την ηχώ των ξένων 
(…)
«-Αλλά! Το χάος που έρχεται από τους από κάτω…
- Α, αυτοί… ούτε που καταλαβαίνουμε τι λένε, ποιοι είναι, πόσο κοστίζουν.
Κι ύστερα, είναι τόσο αυθάδεις ώστε να μη θέλουν πια να ζητιανεύουν, να περιμένουν, να ζητούν, να ικετεύουν, αλλά να ασκήσουν την ελευθερία τους. 
Πού ξανακούστηκε τέτοια ξεδιαντροπιά!
 - Αυτός είναι ο αληθινός κίνδυνος. Άνθρωποι που κοιτάζουν στην άλλη πλευρά, που βγαίνουν από το καλούπι, το σπάνε ή το αγνοούν.» (λόγια του Μάρκος από και για την κάθε πλευρά του πλανήτη Γη.)
Η “κατάθεση” της Ελλάδας το 2010 σε διεθνείς μηχανισμούς και τράπεζες, μας οδήγησαν σε ένα από τα πιο σκληρά νεοφιλελεύθερα, αντιδημοκρατικά, ακροδεξιά ολιγαρχικά καθεστώτα που επέβαλλαν ποτέ οι ξένοι επικυρίαρχοι κι οι ντόπιοι εκφραστές τους: αστικά κόμματα(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ), ΜΜΕ, παρακρατικοί μηχανισμοί, κατασκευαστικές εταιρείες, τράπεζες και το εγχώριο κεφάλαιο – όλοι και όλα, συντονισμένα και με όλους τους τρόπους, στρατολογήθηκαν εναντίον του λαού και των λαϊκών συμφερόντων.
 Οι μαζικές αντιστάσεις, οι αγώνες του εργαζόμενου λαού, των νέων και των ανέργων απέναντι στην κοινωνική – με ταξικό πρόσημο - σφαγή που επιβλήθηκε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και νόμους ενός άρθρου, οδήγησαν στην κατάρρευση του καθεστώτος του Μνημονίου. Με απόφαση του λαού το καθεστώς του Μνημονίου τέλειωσε - και τέλειωσε οριστικά, ούτε εκ νέου διαπραγμάτευση ούτε τίποτε.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μικροεπαγγελματίες, το σύνολο του λαού, ήρθε η ώρα να πάρει αυτή την υπόθεση στην πλάτη του. Η ανατροπή του Μνημονίου είναι όχι μόνο πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα - είναι η λαϊκή επιταγή. Είναι κυρίαρχο ζήτημα, ταξικής συνείδησης, αυτονομίας και αυτοδιάθεσής του λαού έναντι των εξωτερικών μηχανισμών κυριαρχίας(ΔΝΤ, Ε.Ε, γερμανικό κατεστημένο, τράπεζες, αγορές κλπ). 
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου συγκαλείται εκτάκτως το Eurogroup με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα,  όπου αναμένεται με τον πιο επίσημο τρόπο να μας ανακοινωθεί η πρόθεση των Ευρωπαίων «εταίρων», για πραξικοπηματική ανατροπή του λαϊκού αιτήματος της κατάργησης του Μνημονίου.

Τους απαντάμε : Kein Schritt zurück ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Συναντιόμαστε με κάθε πολίτη, αγωνιστή συλλογικότητα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό , Συμμετέχουμε και Καλούμε από την πλευρά μας,  σε κάθε παλλαϊκή στιγμή διαμαρτυρίας και αγώνα κατά όλων αυτών που προσπαθούν να, ανατρέψουν την λαϊκή βούληση, να θάψουν το λαϊκό αίτημα για κατάργηση των Μνημονίων.
Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου  στις 6 :00 το απόγευμα βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία της Άρτας

Όλα συνεχίζονται …

  
ΜΕ.Τ.Α (Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής) Άρτας                               ΣΩ.Β.Α Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.