Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αχ! αυτά τα ζευγαράκια, τα τρελά!




Μία σχέση μας ήταν γνωστή για την αγάπη και την κατανόηση που έδειχνε ο ένας στον άλλο και αυτό κατέρρευσε. Μαθαίνουμε εμβρόντητοι ότι ενα απο τα πιο γνωστά ζευγάρια της πολιτικής showbiz τινάζει τα ροδοπέταλα του πολιτικού τους κοινού βίου στον αγέρα. Ο Βενιζέλος, με το Σαμαρά ή ο Σαμαρας με το Βενιζέλο έχουν έντονα καυγαδάκια μετά τα θλιβερά εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών που "δεν τις ήθελε ο λαός".
Έτσι μαθαίνουμε ότι μόλις χθές  ο πληθωρικός και πανέξυπνος και ευφυής   Βενιζέλος έβγαλε γλώσσα  στο Σαμαρά που και εκείνος είπε πως μαζί με το Φαυλο, τον Μπαλτάκο, τον μπουμπούκο , εδώ τους ντόπιους,  τον Ταμήλο, τον Φούχτελ , τον Πρπεντέρη  κλπ,  παρέλαβαν χάος,  αλλά παρεδωσαν χώρα(δεν διευκρινίζεται που και σε ποιόν  την παρέδωσαν).
Τα μαθε τα νέα ο Βενιζέλος ο πληθωρικός, ο έξυπνος, ο ευφυής και του αντιγύρισε του Σαμαρά ότι ήταν ο Σαμαράς που μαζ΄με αυτόν(ΠΑΣΟΚ) κυβερνούσε από 2 χρόνια πριν , κάπου εκεί μέσα στο χάος και πως αυτός(ο βενιζέλος) μαζί με τον Κουβέλη, τον αμερικανοτσολιά Χρυσοχοίδη, τη Γκερέκου(το πιασες το υπονοούμενο), τη Σώτη, το Γκογκα(όχι τον Στυλιο τον άλλο), τον Πρεπεντέρη, το Φούχτελ,   κλπ είχαν βάλει πλάτη σε αυτό που ο Σαμαράς αποκαλεί Χάος,  αλλά έβαλαν πλάτη  και στη χώρα, σε κείνη τη χώρα  που κάπου παρέδωσε ο Σαμαράς. Ουφ! αυτό πια δεν είναι αποδελτίωση αυτό είναι αφηγηματικός στίβος μάχης.

Σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι κάλεσαν τον Βενιζέλο να ανακαλέσει,  ενώ σύστησαν και στο Σαμαρά ότι στοιχεία έχει να τα πάει στον εισαγγελέα, στον Παναθηναικάκια ,  όχι αυτόν της Άρτας γιατί είναι ακόμα βρεγμένος από την καταγραφή των υπαίτιων της καταστροφής των ανθρώπων του κάμπου και της κατάρρευσης  του γεφυριού της Πλάκας.

Μετά και τις παραπάνω σοβαρές  παρεμβάσεις το ζευγαρακι το ξανασκέφθηκε. Τα δύο αυτοκόλλητα ζώα, Βενιζέλος και Σαμαράς , καταλόγισαν επιπολαιότητα στις μεταξύ τους κόντρες και υποσχέθηκαν να μην προχωρήσουν σε μονομερείς ενέργειες μεταξύ τους,  γιατί μπορεί να ξαναχρειασθούν να "σώσουν" την Ελλάδα μαζί με τα υπόλοιπα ανδρείκελα που τους συνοδεύουν και η σχέση τους να υποχρεωθεί απο τους ξένους επικυρίαρχους,  σε ερωτικοπολιτική αναθέρμανση.

Η είδηση απο μία εκδοχή με λιγότερα λιπαρά. Εφ Συντ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.