Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας μέσα στην Ε.Ε, στο πλευρό των αυτονομιστών και ενάντια στους "φιλοευρωπαίους" ναζιστές της Ουκρανίας.

το ανδρείκελο Βενιζέλος(ΥΠΕΞ) με τον ναζιστή πραξικοπιματία της Ουκρανίας.


Μία ξεχωριστή στιγμή έζησε το αντιδραστικό κονκλάβιο του υπερΚράτους της Ε.Ε με την στάση κυρίως της Ελλάδας , που ξαναβάζει το ζήτημα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στο τραπέζι, απομακρύνοντας προς το παρόν νέες κυρώσεις κατά των Ρώσων και των αυτονομιστών της Αν Ουκρανίας.
Η  άρνηση της Ελλάδας να συνυπογράψει έστω και ερήμην της τις νέες κυρώσεις που αποφάσισε να επιβάλει το υπερΚράτος της Ε.Ε μόλις την Δευτέρα,  μεταφέρθηκε και ως  επίσημη θέση μέσα στην Ε.Ε στο συμβούλιο των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ. Η Ε.Ε αναγκάστηκε να αναβάλει για ένα 6μηνο τις κυρώσεις ενώ δέχθηκε μετατροπές και στις ήδη κυρώσεις που τρέχουν, όπως να μην συμπληρωθούν οι κατάλογοι των ανθρώπων που βρίσκονται στο πεδίο των κυρώσεων ενώ θα εξαιρεθούν Ρώσοι υπήκοοι.. ή

Στην Ελλάδα επιχειρήθηκε απο το μπλόκ της αντίδρασης,   απο τα ΜΜΕ και κόμματα του Μνημονίου, (mega, ant1 κλπ , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κλπ) να συκοφαντηθεί η θέση υπέρ της Ρωσίας , πιέζοντας παράλληλα για υποχώρηση της Ελλάδας στη γραμμή στήριξης των ναζιστών του Κιέβου(Ουκρανών), κάτι που τελικά δεν έγινε ,  προκαλώντας μία πρωτόγνωρη αξιοπρόσεκτη στάση της Ελλάδας έναντι της υποτέλειας  των προηγούμενων ξενόδουλων  ανδρείκελων των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.