Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Απάντηση του Αρβανίτη(Ρ/Σ Κοκκινο)μετά το Σκίτσο-Αφιέρωμα των Γάλλων στον "μαλάκα" Σαμαρά.

Η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη στην εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, που ζητά την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη από τον ρ/σ Στο Κόκκινο, με αφορμή την αναφορά του στο δημοσίευμα της «L' express» για Σαμαρά σε εκδήλωση για την ελευθερία του τύπου στη Λαμία.

      

Η σημερινή ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ που ζητά την κεφαλή ενός δημοσιογράφου επί πίνακι, επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο της χθεσινής εκδήλωσης στη Λαμία «η είδηση υπό διωγμό». Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L' express», παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε "C'est dur d'être aimé par des cons" αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου  το  ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους.



Η απαίτηση της εκπροσώπου της ΝΔ για απομάκρυνση απόλυση δημοσιογράφου από το Κόκκινο εντάσσεται στην πάγια κυβερνητική πολιτική που έχει οδηγήσει την χώρα στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως (99η) σε ότι αφορά στην ελευθερία του τύπου.

Επισυνάπτουμε την συγκεκριμένη γελοιογραφία για να απαντήσει η κυρία Σπυράκη επί της ουσίας, όχι μόνο στην Γαλλική εφημερίδα, αλλά και στους  Ευρωπαίους πολίτες που την αναπαράγουν μαζικά.

Για τον 105,5 Στο Κόκκινο
Κώστας Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.