Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015 στην εποχή Μνημονίου. ΤΣΑΚΙΣΤΕ τα υποτελή ανδρείκελα του Μνημονίου και τα κόμματα τους(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ποτάμια, φασίστες κλπ).

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ, φασίστες...

Εκλογές 2015,  στην εποχή του Μνημονίου.

Η εποχή του ακροδεξιού Ολοκληρωτικού καθεστώτος 
πρέπει να Ανατραπεί

Όσοι κάνουν το κόπο και αναλάβουν την ευθύνη της συμμετοχής στις εκλογές,  ας έχουν στο μυαλό τους ένα μόνο πράγμα: Να Τσακίσουν τα ακροδεξιά ή μη  υποτελή ανδρείκελα του Μνημονίου που φιλοξενούνται στα κόμματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ -ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ, ΓΑΠοκόμμα,  Ποτάμια, και φασίστες. Οι κομματικοί τους υποψήφιοι, πρόθυμοι για όλα είναι τα απόλυτα σύμβολα, εθνικά   υποτελή ανδρείκελα,  αυτοί και τα κόμματά τους.

  Η εποχή του Μνημονίου οιικοδομήθηκε σε  ένα ολοκληρωτικό ακροδεξιό καθεστώς με :

-Χιλιάδες ανέργους.
-Χιλιάδες αυτοκτονίες, πραγματικές  οικονομικές δολοφονίες συμπολιτών μας,  απόρροια των ΝΑΙ σε ΌΛΑ που ψήφιζαν τα ανδρείκελα του Μνημονίου μέσα στη Βουλή.
-Χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας στα αρπακτικά των τραπεζιτών (πχ Σάλλα, Λάτση, Βαρδιλογιάννη κλπ)  .

-Πλιάτσικο δημόσιων επιχειρήσεων (πχ ΟΠΑΠ, ΔΩΔΩΝΗ, Αγροτική Τράπεζα, Ταμιευτήριο κλπ).
-Υποθήκευση και Ξεπούλημα της Ελληνικής Γης( νησιά, ποτάμια, κλπ).
-Διάλυση όλων των εργασιακών και πολιτικών δικαιωμάτων .

-Καθολική Διαφθορά  όλων των θεσμών και κρατικών μηχανισμών(δικαιοσύνη, αστυνομία κλπ) και συνολικά των ΜΜΕ(τοπικών και εθνικών) με τραγικό επακόλουθο τον απόλυτο έλεγχο και καταστολή της κοινωνίας,  στις επιταγές των ξένων επικυρίαρχων και των ντόπιων συνεργατών τους..

-Απάνθρωπη φορολόγηση του λαού και απόλυτη ασυλία στις "οικογένειες" του πλούτου, της εξουσίας και των συνεργατών τους που απολάμβαναν ένα ξεχωριστό καθεστώς ασυδοσίας..
-Τεχνητή υποτίμηση της οικονομίας και απώλεια της κυριαρχίας  είς βάρος μίας χώρας, ενός λαού.

-Χιλιάδες άνθρωποι με τις οικογένειες τους σε μαζικά  συσσίτια...

Η εποχή του Μνημονίου που επέβαλαν τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ,  ΠΟΤΑΜΙΑ και φασίστες  πρέπει να απαντηθεί με κάθε μέσο

ΤΣΑΚΙΣΤΕ τα ανδρείκελα του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου που στριμώχνονται στα κόμματα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμια  και φασίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.