Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Διάγγελμα Σαμαρά, κινητοποιεί ανεξάρτητους, βάζει χρήμα στην "αγορά" και δίνει νέα γραμμή στον εισαγγελέα "Παναθηναικάκια".



Κομιστές  για τον ΠτΔ, όπου  Δ ίσον ΔΝΤ και όχι Δημοκρατία.


Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.
Χρειάστηκαν μόλις λίγες ημέρες για να αποδομηθεί πλήρως η εικόνα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης αλλά και η εικόνα της σαθρής, συγκυβέρνησης  των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπών φασισταριών.
Οι συνεχόμενες απόπειρες δωροδοκίας που αποκαλύφθηκαν αλλά και αυτές που δεν αποκαλύφθηκαν αλλά βγάζουν μάτι , μαζί με το χειρισμό τους από το σύνολο των ΜΜΕ και των πληρωμένων δημοσιογράφων και εισαγγελέων , παραληρεί  από την βρώμα..
Το κλίμα στο πολιτικό περιβάλλον  παρότι ακούγεται , είναι εξαιρετικά  καθαρό και φωτεινό, ξαφνικά η διαύγεια επιτρέπει στον οποιοδήποτε να θαυμάσει τις επιδόσεις του παρακράτους, τα πρόσωπά τους και κυρίως των ξένων παρακρατικών όπως αυτοί τοποθετούνται ή και επιβάλλονται δίπλα από κάθε έλληνα πολιτικό εξουσίας(πχ Αποστολόπουλος από την υπόθεση Χαϊκάλη).
Η πυώδης κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αλλά δεν περνά απαρατήρητη πλέον,  είναι ότι Σούπερ σταρ εφοπλιστές, οι  Γερμαναράδες της πρεσβείας και της Deutsche Bank , βάζουν χρήμα στην "αγορά",  ταΐζουν κόμματα , φτιάχνουν καινούργια , διατάσσουν  με προτάσεις εξουσίας που βαθαίνουν το καθεστώς του Μνημονίου. Τώρα δεν ψάχνουν απλά να αγοράσουν βουλευτές, αλλά ζητούν και "συναίνεση".
Το σημερινό  διάγγελμα Σαμαρά φαίνεται να είχε μαγνητοσκοπηθεί πρίν την αποκάλυψη των δωροεπιταγών στους βουλευτές και κάνει εντύπωση για τον άδικο χρόνο προβολής του αιτήματος  της ... "συναίνεσης"!!!

Η χούντα των αγορών  ξεπερνά τις ντροπές της και εμφανίζεται ξεδιάντροπα με τις απαιτήσεις της.
Ο ψηλός ο Παναθηναικάκιας , χειριστής κλεισίματος της υπόθεσης δωροδοκίας βουλευτών απο τους παρακρατικούς, κλείνει την υπόθεση αρνούμενος επιδικτικά  να κάνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των παρακρατικών, διαδικασία που είναι σύνηθης για κάθε συνεπή διαδηλωτή που συλλαμβάνεται απο τους ένστολους πραιτοριανούς του καθεστώτος σε όποια διαδήλωση. Ούτως ή άλλως η δικαιοσύνη βρίσκεται στα γόνατα του ολοκληρωτικού καθεστώτος τρώει από αυτό,  και βέβαια δεν αποτελεί φάση ,   αλλά καθολική συμπεριφορά
Οι διάφοροι εισαγγελείς , σε συνοχή με το διαφθαρμένο και παρασιτικό καθεστώς , νιώθοντας εμετό για όποιο κοινωνικό καθήκον και   άπλυτοι απο κάθε ίχνος ηθικής , απο την κορφή ως τα νύχια, καλύπτουν πλήρως τους εγκληματίες πολιτικούς(κυρίως των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, τους φασίστες κλπ) , τους παρακρατικούς ξένους και ντόπιους,  τους "ιδιώτες", εφοπλιστές, τραπεζικούς, ΜΜΕδες κλπ θεωρώντας μοναδικό τους καθήκον  την τρομοκρατία του λαού της Ελλάδας.

Οι δωροεπιταγές των  ανεξάρτητων και μη βουλευτών από την ψήφιση του 1ου Μνημονίου έως την εκλογή του αυριανού  ΠτΔ, όπου Δ ίσον ΔΝΤ και όχι Δημοκρατία, η κατασκευή κομμάτων για την υποδοχή των ανεξάρτητων και μη κομιστών της ψήφου στον ΠτΔ(πχ Ποτάμι, Μπαλτακιο κόμμα κλπ),  η μιντιακή προπαγάνδα στα όρια πολέμου κατά της Ελλάδας και η σήψη των εισαγγελέων σε μία δικαιοσύνη που την έχουν ψοφήσει οι λειτουργοί της, είναι Σημεία των Καιρών, όχι τα μοναδικά αλλά οι πυλώνες .
Είναι τα υλικά κατασκευής του νέου Προέδρου του ΔΝΤ (ΠτΔ) στην Ελλάδα και το βάθεμα του Ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου απο τα διάφορα ανδρείκελα των ξένων επικυρίαρχων , το να τα καταφέρουν είναι η μεγαλύτερη απειλή που έζησε στη σύγχρονη ιστορία της,  αυτή η χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.