Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ψαριανός, ένας χιμπατζής χορεύει για τους αλήτες του ακροδεξιού καθεστώτος.


Η "εφημερίδα  των συντακτών" αποκαλύπτει το βαθύτερο περιεχόμενο του τενεκέ Ψαριανού,  φέρελπι βουλευτή του Ποταμιού του επίσης τενεκέ Θεωδοράκι και μέχρι πρότινος βουλευτού  του αδίστακτα χαζοκοιμώμενου Κουβέλη.
Ο Ψαριανός , ο ραδιοφωνικός " παραγωγός" με τη φεράρι,  όπως άλωστε έχουν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί(!), είναι  η φλύαρη γλώσσα  του ακροδεξιού ολοκληρωτικού καθεστώτος των φασιστοειδών  της Δεξιάς,  η οποία συνελήφθη να γράφει για το Νίκο Ρωμανό τα παρακάτω.

«Ρε καθίκια Δωσίλογοι, μνημονιακοί μερκελιστές, γιατί εμποδίζετε το δικαίωμα ενός νέου να σπουδάσει; Κι όχι ΜΟΝΟ αυτού του ηρωικού νέου αγωνιστή... αύριο, που θα θέλει να ''σπουδάσει'' ο ισοβίτης δολοφόνος, ο Κασιδιάρης και ο κάθε φασίστας εγκληματίας, ο σίριαλ κίλερ ή βιαστής, ο μαφιόζος θεριστής με το καλάσνικοφ, ο τύπος που γαμούσε τα παιδιά του στην υπόγα που τα 'χε δεμένα; ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν είναι κι αυτοί; Δεν πρέπει να συμπαρασταθούμε στον αγώνα τους για Μόρφωση; Δε θα πάμε με τη Ζωίτσα, τον Τασούλη και τους άλλους βουλευτές της αριστεράς και της προόδου να κάνουμε κάνα μπουρμπουτσουλούκι, να κάψουμε κάνα δυο Κολωνάκια και λίγα Εξάρχεια;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.