Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Διακοπή πλειστηριασμού στο Αγρίνιο



Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός στο Αγρίνιο όπως είχε διαταχθεί απο Τράπεζα.Η γνωστοποίηση του πλειστηριασμού κινητοποίησε συλλογικότητες και πολίτες οι οποίοι κάλεσαν σε συγκέντρωση για την αποτροπή του. Η παρουσία δεκάδων πολιτών κατάφερε και δημιούργησε ένα ακόμη εμπόδιο στη βιομηχανία των πλειστηριασμών που έχουν δημιουργήσει τράπεζες και ο ολοκληρωτικό καθεστώς απο κοινού. Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε .

Να σημειωθεί ότι δεν εμφανίσθηκαν εκπρόσωποι της τράπεζας , εισαγγελείς κλπ.
Ο μόνος παρατρεχάμενος  ένας συμβολαιογράφος που ώρα πριν  , τρύπωσε στην αίθουσα για να τον ξετρυπώσουν  άμεσα μόλις έγινε αντιληπτός τόσο ό ίδιος όσο και ρόλος του.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό απο όσους θα συνεργαστούν με το ολοκληρωτικό καθεστώς εναντίων των πολιτών,  τόσο η σοβαρότητα των καταστάσεων  όσο και το σαθρό περιεχόμενο που εμπεριέχουν οι ρόλοι αυτών που θα στηρίξουν τις αντικοινωνικές πολιτικές, προς όφελος των διεφθαρμένων τραπεζιτών, των ξένων επικυρίαρχων (πχ ΔΝΤ ) κλπ.
Ανεπιφύλακτα το δίκαιο είναι απο την πλευρά  των πολιτών και της κοινωνίας και όχι απο το μέρος  των μηχανισμών των ανθρώπων τους και των τραπεζών.

Κανένας μόνος του απέναντι στους Τραπεζίτες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.