Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Οι ηλίθιοι, μοιράζουν τρόμο στην κοινωνία!


Το σίγουρο από τη συνέντευξη του Σαμαρά είναι ότι δόθηκε νέο περιεχόμενο στην λέξη συνέντευξη από τον ακροδεξιό Σαμαρά και εξίσου νέο περιεχόμενο έδωσαν στον ορισμό του δημοσιογράφου τα δύο γλαστρικά, που φημίζονται ως δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ της εποχής του ολοκληρωτισμού του Μνημονίου. Η τελευταία συνέντευξη του Σαμαρά που ήταν και διάγγελμα ακολούθησε για άλλη μία φορά στην επιχείρηση του φόβου. Όταν είσαι ο χασάπης που έχεις σακατέψει μία χώρα το μόνο που σου μένει είναι η συνεχής τρομοκράτησή της. Τα κράτη που θέλουν να τρομοκρατήσουν τις κοινωνίες ακολουθούν κάποιες παραδοσιακές και σχετικά εύκολες "πολιτικές", στέλνεις την αστυνομία(μαζί με τη δικαιοσύνη) και κάνει τη "βρώμικη δουλειά" σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες εντυπώνοντας το φόβο, πάντα στο όνομα της "ασφάλειας" και του δημόσιου συμφέροντος , λες και οι λαοί διαμαρτύρονται, απεργούν συγκρούονται , με αίτημα την αυτοκαταστροφή τους, αλλά αυτό είναι μία άλλη υπόθεση εργασίας.

Ο φόβος  ειδικά σε φθηνές δημοκρατίες σαν αυτή που έστησαν στην Ελλάδα οι ξένοι επικυρίαρχοι(ΔΝΤ, γερμαναράδες κλπ) και οι ντόπιοι τραπεζίτες , εφοπλιστές κλπ, χρειάζεται μερικές φορές  το λόγο να παίρνει και το πολιτικό προσωπικό του καθεστώτος.
Έτσι και χθες ο Σαμαράς. Αναγκάστηκε από την πίεση της δύσκολης έως ακατόρθωτης εκλογής του ΠτΔ όπου Δ ίσον ΔΝΤ και όχι Δημοκρατία, να βγει στα παράθυρα των ΜΜΕ για να καλύψει το κενό των αγνοούμενων πληρωμένων βουλευτών που θα ψηφίσουν ΠτΔ.
Αν από χθες ψάχνουμε τον ορισμό της συνέντευξης ή του δημοσιογράφου που άλλαξαν περιεχόμενο σίγουρα είμαστε σίγουροι για τον ορισμό του ηλιθίου όπως μας τον παρουσίασε αυτοπρόσωπος ο ίδιος ο Σαμαράς. Φοβικός, ανόητος,, σίγουρα απολίτικος μίλαγε ως απλό εργαλείο διεκπεραίωσης , να μην μπορεί να ξεπεράσει τις στημένες ερωτήσεις και απαντήσεις. Σίγουρα δεν τον βοήθαγε η συντροφιά των άλλων δύο ηλίθιων που κάποιο ρόλο θα είχαν αλλά τον ξέχασαν..
Με δεδομένο ότι όλη η εκπομπή ήταν κονσέρβα,  φανταστείτε τι θα γίνονταν αν ήταν ζωντανό, όπου και η λέξη "ζωντανό" ταιριάζει και σε όλα τα μέρη, εκπομπή, δημοσιογράφοι, συνεντευξιαζόμενος κλπ.
Κάλεσε τον κόσμο να παρατηθεί από την προσφυγή στις εκλογές, γιατί δεν τις θέλει(ο κόσμος!!!) αλλά και γιατί στο τέλος της θητείας του Σαμαρά και των υπόλοιπων αλητών(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ποτάμια κλπ) η Ελλάδα θα έχει περάσει στην ασφάλεια της ανάπτυξης κλπ.. Απόδειξη της ηρωικής παραμονής του κοσμάκη στα χέρια του Σαμαρά είναι τα ένσημα που πλέον θα μπορεί να βλέπει ο ασφαλισμένος εργαζόμενος από το PC(πισι) του. Ποιός εργαζόμενος και ποιός ασφαλισμένος; είναι επίσης περιεχόμενα που έχουν χαθεί.
Η υποτέλεια στις "αγορές" είναι πιο άρρωστη και από τον Ψαριανό με τον Τατσόπουλου που φτιάχνονται με γυναικεία παλτά.
Αν οι "αγορές" έχουν κατασπαράξει τον ελληνικό λαό γιατί θα πρέπει ο ελληνικός λαός να επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Έχει άγχος ο Σαμαράς μη τυχόν και προσβληθούν οι αγορές από τις μάλλον επερχόμενες εκλογές και τι θα κάνουμε, μα να τους κρεμάσουμε ανάποδα τι άλλο ;

Μνημόνια ή Χάος

Αυτό είναι το διακύβευμα που κρύβει ο μηχανισμός του φόβου αλλά ο φόβος έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό..
1,5 εκατομμύριο άνεργοι.. 700.000 υποσιτισμένα παιδιά. Τα νεκρά παιδιά από τα μαγκάλια του χειμώνα. 6,3 εκατομμύρια Έλληνες ζουν στη φτώχεια. Μισθοί συντάξεις που έχουν κατασπαράξει οι "αγορές". . Καταλήστευση δημόσιου πλούτου . Γκρέμισμα κάθε δομής κοινωνικής προστασίας σε όφελος των "ιδιωτών" .. Ανέλιξη τραπεζών και τραπεζιτών, πχ Τράπαζα Πειραιώς και Σάλλας,  απο τα κλεμμένα του δημόσιου πλούτου.
Όλα αυτά θα κάνουν περά το φόβο των ακροδεξιών Σαμαράδων και των ηλίθιων που τους συνοδεύουν.
Οι ψήφοι για ΠτΔ όπου Δ ίσον ΔΝΤ, και αυτοί που έχουν συγκεντρώθει και αυτοί που ενδέχεται να συγκεντρώθουν, είναι μαχαιριές σε όλους μας , πληρωμένων, ανήθικων πολιτικών που στόχο έχουν την παραμονή της Ελλάδας στο πιο βίαιο και απάνθρωπο ξενοδουλο καθεστώς που στήθηκε ποτέ στην Ευρώπη ενάντια στο λαό του.. και αργά η γρήγορα από το ύψος όλων,  αυτών θα πέσουν .

Σχετικά με τη συνέντευξη διαβάστε:

.ΕΣΗΕΑ για τη «συνέντευξη» Σαμαρά: Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία
.
Την προεκλογική περίοδο εγκαινίασε ο Αντώνης Σαμαράς

Π. Λαφαζάνης: Μήνυμα ενός ηττημένου πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.