Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Ψυχαρης.

Τσουπ! είναι τόσο αστεία τα πράγματα που μόνο αυτός έλειπε.


Ψήφισαν την κατάργηση τροπολογίας που προέβλεπαι την εξόφληση  του ΕΝΦΙΑ μέσω δόσεων κάτι που είχαν ψηφίσει οι ίδιοι.

Με ξεχωριστή λαμπρότητα ψηφίστηκε σήμερα  διακοπή σχετικού νόμου που είχαν ψηφίσει τα ανδρείκελα του Μνημονίου και κατά τον οποίο  οι φορολογούμενοι δικαιούνταν αν ήταν καλά παιδιά καμιά 100ρια δόσεις για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.
Σήμερα τα ανδρείκελα του Μνημονίου  ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ολίγον ΔΗΜΑΡ ψήφισαν την κατάργηση του δικού τους νόμου.
Μιλάμε για το άκρον άωτον της αντιπολίτευσης,  να καταργείς μέσω μιας δραματικής  βιωματικής εμπειρίας το δικό σου νόμο ως απαράδεκτο, επειδή είσαι υποτελή σε ξένα κέντρα που σε θεωρούν απλά ηλίθιο και σε κάνουν ότι θέλουν, κυριολεκτικά εξευτελίζοντά σε . Οι ίδιοι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που την ψήφισαν προχτές και την είχαν υπερασπισθεί σε τηλεοπτικά πρωινάδικα μετά επαίνων και κλάδων ,  σήμερα ψήφισαν την κατάργησή του.
Τέρατα εξυπνάδας . Είναι  ίσως η πιο ηλίθια συμμορία πολιτικών που έχει υπάρξει άντε μετά από αυτούς της στρατιωτικής δικτατορίας  ( πχ Ιωαννίδης Πατακός και λοιποί πανίβλακες των ημερών).

Έτσι για το χάζι της ιστορίας
  
    Την  τροπολογία 1988 για  τον  ΕΝΦΙΑ και  την εξαίρεση της ρύθμισης για τις  100 δόσεις  ψήφισαν 147 ΝΑΙ(Γκόγκας , Στύλιος),  112  “όχι” και δύο δήλωσαν “παρων".Να σημειωθεί ότι ο Ψυχαρης που την έκανε,  ψήφισε πρώτα ΝΑΙ σε όλα και μετά εγκατέλειψε "τα τελευταία χιλιόμετρα" πρό της ανάπτυξης. 
    
     Την  τροπολογία "1955" για τα “κόκκινα” δάνεια ψήφισαν με   165 ΝΑΙ εδώ συνυπολογίστε και τη ΔΗΜΑΡ(απίστευτο κόμμα με εξίσου απίστευτους, νυν και αεί,  βουλευτές), στη συγκεκριμένη τροπολογία ψήφισαν "παρών" οι   ναζίστές.. Μιλάμε για μπουκέτο όχι ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.